Kjole til mig selv – et vovestykke

Jeg skal sy en kjole til mig selv. Det er SJÆLDENT jeg laver noget til Moi – og hvor jeg nyder at kredse lidt for mig selv. Faktisk! Vi skal til havefest næste lørdag – og der skal den gerne være klar.

Men jeg er lidt ude på dybt vand faktisk. Jeg har vovet mig ud i en farve, jeg normalt ikke ville vælge til mig selv. Jeg er sprunget over det sorte/hvide. Ret flot af mig.

Jeg har hentet en duset koral hjem. Koral er stadig hot har jeg set i Femina. Denne her er meget blid og næsten utydelig. Jeg er vildt bange for at jeg er på vildspor. Men jeg elsker det stof og den farve, selvom at den ser næsten hvid ud. Det skal bare virke godt.

Jeg skal sy en kjole med lidt balloneffekt men med detaljer som er hotte her i sommer.

Den der farve – kan det ikke godt gå? Eller kommer jeg til at ligne en pattegris? Kan I overhovedet fornemme farven på billederne? Ellers klik på link længere oppe, så kan i se den i butikken 🙂

5 thoughts on “Kjole til mig selv – et vovestykke

  1. selvfølgelig kan den gå til dig. Den er så fiin! Go for it! du kan jo altid sætte noget mørkegrå til feks som kant i halsen eller noget?
    Glæder mig til at se det færdige resultat!

  2. Hvis man er lidt brun i huden som du ser ud til at være, tror jeg den bliver super flot. Men en hvid bleg person, tror jeg skal holde sig fra den…

  3. Jeg synes den passer virkelig flot til din hud – og det er jo også fedt at være rigtig sommerlig om sommeren. Jeg siger: GO for it. Jeg tror du bliver lækker også i den farve!;-)

  4. Det stof klæder da din sommerlækre hud virkelig godt!! Jeg synes det ser godt ud – og lyder utroligt spændende… Kan du ikke også klare en til en gravid trunte, til alle sommerfestlighederne..?;)
    Ha’ en dejlig weekend, søde..
    KH Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.