Ikke for kønt

…. Men den virker til nøds.

Jeg har prøvet alverdens udgaver af narresutten, men Alfted vil ikke have dem uanset form og materiale. Aller helst vil han have mig og KUN mig efter kl. 19. Og gerne med et bryst i munden. Ikke fordi han er sulten, men fordi det er trygt og rart.

Hvorfor lader jeg han så ikke bare ligge der, når han nu så gerne vil falde i søvn ved brystet? Det gør jeg for så vidt også!

Men det gør jo ikke noget at øve sig lidt, så han på et tidspunkt kan finde et alternativ, så han kan falde til ro uden en gammel tepose i munden.

Det er nu også lidt nemmere for H. at trøste ham, hvis jeg ikke lige står klar.

Men det er langt fra sagen. Denne her sut kan til nøds gå an. Når det nu skal være.

Men køn er den ikke!

– Posted using BlogPress from my iPhone

5 thoughts on “Ikke for kønt

 1. Nej du har ret, køn er den ikke, men er den effektiv, så er udseende ligegyldig. Præcis som en gammel tepose! (I Guder jeg grinede over udtrykket!)

 2. Uhhh kender det alt for godt…
  Dog vil vores lille nye lillebror som bliver 3 uger i dag, godt ha en sut engang imellem, men han vil også aller helst ha mors babs i munden hele tiden, men det vil han hele dagen.. Men han har også en lille mave som driller ham rigtigt meget, så nu håber vi at turen til kiopraktoren imorgen kommer til at hjælpe ham…
  Men det er nu også dejligt trygt at falde i søvn med mors babs i munden.. smil.. og han får da også lov, til en vis udstrækning..
  Ha en dejlig aften.
  Smil fra Tina

 3. Jep, også de eneste der har duet til vores piger, har nu faktisk vænnet mig til udseendet. Den store runde flade er vist netop lavet for at give samme fornemmelse som, når de ligger næse mod bryst.

 4. Næ, køn er den da godtnok ikke, men fint hvis den virker 🙂 Er spændt på at se om der er nogen slags sut Spunken foretrækker, hvis han da vil ta’ sut overhovedet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.