Gammel Gnu

Jeg er forholdsvis renlig. Bruger min kattebakke og slikker mig ren. Katte er nogle meget forfængelige dyr, har jeg ladet mig fortælle.
Men jeg følger mig ikke særlig “grrrr” agtig!

Frk Missekat Skarø er løbet hjemmefra.

Istedet er der flyttet en gammel gnu ind og erstattet pladsen. Min forfængelige plads er overtaget og tyvstjålet af en stinkbombe.

Hvorfor er det, at kroppen afgiver så forfærdelig en lugt, når man ammer? Jeg synes, jeg stinker hæsligt under mine arme for tiden. Jeg drikker store mængder af vand. Altså må jeg da skylle kroppen godt igennem. Jeg bader dagligt – ind i melle to gange for også at undgå at lugte af gylp.

Jeg bruger dog ikke deo med parfume. Jeg bruger faktisk slet ikke noget. Det har aldrig været nødvendigt.

Jeg foretrækker faktisk den naturlige duft frem for parfumer. Især på kæresten.

Gad vide hvad han foretrækker? En natural mis der har rullet sig i noget mistænksomt eller en gnu med deo?

Det er frustrende at fornemme sig selv, når det ikke er blomster der bliver de første associationer.

Er det hormoner der flyver rundt eller er det bare sådan men lugter når man har rundet 35?

Lidt vruff fra Gnuen – hvis den altså siger sådan?! Som til gengæld har haft en spændende dag.

13 thoughts on “Gammel Gnu

 1. Jeg sidder nu og griner lidt for mig selv, som du dog kan skrive det ;-))… kan egentlig tydeligt huske det endnu, selvom det er mange år siden… jeg svedte nu som en… et eller andet… i den periode jeg ammede. Det løb simpelthen af både mig og baby, de to gange jeg har født 😉 så mon det er noget hormon-skidt der bare “skal” være der? ;-))

 2. Som du da kan udtrykke dig:-))) Kan kun sige, at du er en heldig mis, hvis du kan nøjes med lugten af gnu, når du ammer… jeg prøver at overdøve den u(mis)kendelige lugt af gnu hver gang jeg menstruerer. Et eller andet sker der altså, og er ret sikker på det er hormoner. Så foretrækker en rigtig god deo efter badet, fremfor den naturlige aroma:-)) Rigtig god aften – Helle

 3. Man sveder og lugter når man ammer – punktum. Og øv.

  Det gode er at det går over igen, men det tager altså noget tid inden kroppens hormoner er i balance igen.

  Du må nok overgive dig til deo – eller bade og skifte tøj meget tit. Eller lugte af gnu. 😉

  Ha en dejlig tirsdag aften.

 4. Jeg har accepteret det, men det er sådan lidt kæreste dræbende, hvis jeg nu skulle få overskud til at ligge tæt, griner.

  Kirsten tak for link. Det fik mig til at falde til ro. Så er det kun en periode! Men det er helt vildt!

 5. Undskyld må lige rette det jeg påstod om linket.
  Der er kun tale om ændret svedlugt under graviditet.
  Men irriterende er det da under alle omstændigheder.
  Beklager fejlen 🙂

 6. Der kom du så med noget info, som jeg ikke anede noget om. Kommer man til at lugte når man ammer?? Suk…endnu en ting at se frem til 😉

  Men så skal jeg da vist lige ha’ købt lidt ekstra ind af den gode deo og noget mere sæbe 🙂

 7. Hej Christina,,
  Jeg har aldrig hørt om at man kan svede mere når man ammer, det gjorde jeg ikke med Marius, og nu hvor vi lige har fået den lille ny, har jeg heldigvis heller ikke kunne mærke forskel… men kan jo være det kommer.
  Lige nu er mit problem at jeg har en total urolig lille ny, især i dag, jeg føler slet ikke jeg har kunne mætte ham i dag, vores store dreng døjer frygtelig med maven og er ikke kommet af med noget siden i lørdags og han er meget påvirket af det. Har hørt hvis man er stresset eller spekulere meget kan det påvirke en psykisk og det kan gå ud over mælkeproduktionen, hmmm håber jeg så ikke, for jeg vil så gerne amme…
  Har du hørt om det ??
  Smil fra Tina

 8. Hej Tina- hvis man stresser kan man godt nedsætte mælkeproduktionen. Jeg havde en veninde som var nær at måtte opgive amningen pga spekulationer. Men bliv ved at at lægge ham til. Vores lille mand er også helt flippet her til aften. Han suger og suger og er urolig. Det kan også være tegn på at han ikke kan regulere sig selv og falde til ro.
  Jeg ved ikke hvor gammel jeres dreng er med måske han er ved med at sætte produktionen i vejret? Lav en kop ammete (blendet anis frø, kommen og fenikel frø) jeg har et indlæg på bloggen.

  Ang din store dreng – vores IDA har døjet stort med aff problemer. Det er så synd og det gør så ondt på de små med forstillelse. Movikol hjælper og forebygger. Det er jo nogle dage siden? Øv – hvis det ikke kommer ville jeg ringe til lægen i morgen. Kram fra C

 9. Hej Christina…
  Tusind tak for dit svar…
  Jeg vil bestemt prøve med noget ammete, det er værd at prøve. Vores lille ny Elias er 4 uger, så ved ikke om han er ved at sætte produktionen i vejret.

  Vores store dreng er født for tidlig og har altid døjet med maven, han har fået movicol en lang periode som har hjulpet ham, men vi var lige trappet ud af det, og det er gået super i 14 dage, men nu begynder aff. at blive normal, så vil han ikke trykke den ud.. så synd for ham. vi har været igennem alt med ham, han går ved special børnelæge i brønderslev..været indlagt til en kikkertundersøgelse, så det er bare så synd for den lille trold.
  Så dejligt med den her blogverden og især fordi der er flere som også lige har født, det er lidt ligesom en mødregruppe, smil.
  Jeg følger din blog med stor nydelse, det er en fantastisk blog du har.
  Ha en dejlig dag,.
  Smil fra Tina

 10. Jeg svetter voldsomt både som ammende og gravid, men foretrekker antiperspirant UTEN parfyme for å stoppe ulekre svetteringer under armene.

 11. Nevertheless, that does not mean that the product is a fake.
  The key to getting the most out of a hot oil treatment for hair is
  to continuously use it weekly if you need it or every fortnight and youll definitely see the results.

  It only leaves a lustrous sheath on the hair and gives it
  a beautiful look rather and the greasy effect that
  is left by the usual hair oils. However, this solution is chemical free
  and some people find natural products more appealing. Goodness of traditional herbs work wonders for colored, straightened
  and chemically treated hair.

  Check out my web blog … long hairstyles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.