Fredag i foto

Jeg er alene hjemme med Alfred og Ida. Jeg er allerede fuldstændig mørbanket.

Køkkenet flyder. Vi har lakrids mellem tæerne og kødsovs i håret.

Det må vente til i morgen, sålænge…


Ida sender mig disse smil og ellers glemmer at lave ballade.


Og dog… Dukke Signe er druknet i ladet på den trehjulede.


Hun bliver liggende til i morgen.


Alfahannen er blid og veltilpas. Lige nu faldet i søvn i barmen på mig.


Disney sjov kører. Der er ro 45 min endnu.


Mor tid – bare lidt…. Aaaaeeehh

God fredag til jer derude.

10 thoughts on “Fredag i foto

 1. Kender det godt – der er run på, når der er en krudtugle og en helt lille én og man samtidig er den eneste fornuftige og ansvarlige voksne!!!Men det går jo altid, så længe man bare koncentrerer sig om hyggen – og det lyder det til at I gør:-)

  Ha en dejlig aften.

  Kh. Malene

 2. Ha ha ha ha jeg får mig altså næsten altid et lille grin hos dig, synes det er skønt du er så ærlig… Kødsovs i håret, he he det havde nogen af os også til aften her på matriklen:-)
  Rigtig god fredag til dig og dine skønne børn:-)

 3. Ligesom Fru Schou får jeg også ofte et godt grin når jeg læser din blog. Andre gange triller tårerne, når du skriver om mere ‘tunge’ emner. Du skriver helt fantastisk og fængende og jeg nyder at følge med i din blog.

  Og når jeg læser dit indlæg om aftenens hyggelige kaos, så falder mine tanker på en veninde jeg har, der netop har fundet ud af, at hun er gravid med firlinger. FIRE børn på én gang…mon ikke de kommende år bliver fyldt med kaos i hendes liv!? Pyh…krydser alle mine fingre for hende.

  Rigtig god weekend…

  …Sine Løkke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.