Flowers in the sun

I helligdagene fik jeg syet en savnet solhat til Ida. Hun manglede en ekstra, så hun kan have en liggende fast nede i dagplejen. Hun er blevet så glad for hatten og har den på konstant. Hvilket er så heldigt, da jeg virkelig har respekt for solen.
Hatten er lavet af en bomuld med blomster og blade. 
Den er forholdsvis nem at gå til, dog er der en masse stykker der skal klippes og beklædes med vliseline. Den er bundet med silkebånd i nakken. Hvilket mest er en detalje end end en reel funktions del. Men jeg har bundet den lidt ekstra hårdt, så der kommer en lille fold i nakken, så den kan bruges i længere tid. 
Såfremt den ikke bliver slidt op i mellemtiden.
Hatten er sendt videre i shoppen her  og på amio. Den laves i størrelserne 50-52-54-56
Ida´s er en størrelse 54.

13 thoughts on “Flowers in the sun

 1. Wow hvor er den fin! Heldigt jeg venter en pige så hun en dag kan få lige så fin én! Hvor har du fundet mønstre henne? Jeg kan nemlig se der også er et yndigt billede af din smukke pige med en bøllehat, er den også hjemmesyet?

 2. Hatten er fra et gammelt ottobre blad. 🙂
  Tak for jeres ord. Den er bare fin i formen.
  Fiflerierpaafjerde – den anden bøllehat har jeg også lavet. Vist nok sidste år.

  Jeg får først lagt den i shoppen i morgen.
  Knus fra en træt C

 3. Læser nysgerigt dine indlæg,kigger og suger til mig (for det må man gerne ik´)
  Lækker blog du har her,jeg må vist hellere holde øje med dig.
  dbh

 4. Åh hvor er det bare en yndig hat. Sikke skøn facon den har. Får mig til at tænke på de kyser, kvinderne gik med i gamle dage.

  – og igen ville jeg ønske, at Emilie stadig var så lille, at jeg kunne få hende til at gå med kjoler og solhatte. Nyd det 😉

  KH Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.