Drop at stå på hovedet…

.. i den lokale genbrugsbutik. Men tjek istedet den online Genner” ud!

Egentlig bør jeg skrive det her indlæg rettet direkte til min kære kusine, som elsker at tømme samtlige genbrugsbutikker for vintage kjoler. Hun har kun øje for “mormor´s” fede prints og retro stil. Jeg bliver imponeret hver gang jeg ser hende, for hun har virkelig sans for at finde det helt særlige.

Nu kan jeg så komme hende i forkøbet og imponere med, at jeg kender til en ny side med genbrug, som så ovenikøbet støtter et godt formål.

Dansk røde kors har lavet en genbrugsbutik – med særligt udvalgt genbrugstøj. Jeg var lige forbi for at tjekke sagerne ud – og vups – havde jeg rette størrelse, så havde jeg hapset den her og den her.


Som den eneste webshop i Danmark sælger Røde Kors genbrugstøj, hvor salgsprisen går direkte til en god sag. Ikke engang webshoppen har udgifter, da den er sponcoreret af Miinto.dk
På næste billede kan du se, hvad Dansk Røde Kors bruger sine penge på.  Det er ikke helt tosset vel?


Hvis du er af samme støbning som min kære kusine – der endevender enhver genner – så tjek lige den her netshop ud.. for der er altså lidt lækkerier at vælge ud af. Det der fanger mig i alt det her lækre vintage genbrug er, at jeg har shoppen lige ved hånden og samtidigt gør noget godt for andre.
Du kan besøge webshoppen lige her

7 thoughts on “Drop at stå på hovedet…

  1. Sikke en fed butik! Det er jo fantastisk, at man kan kombinere lækre kjoler samtidigt med, at man støtter tanken om genbrug, hvilket bliver mere og mere aktuelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.