Det lugter at lave sprællemandshop… endnu

Jeg har været til den famøse 8. ugers undersøgelse. Jeg hader de undersøgelser, trods 3 fødsler, hvor gud og hver mand gerne må kigge langt op i skrævet! Tilsyneladende er det vigtigt at blive godkendt i skroget bagefter – altså at alt er vel og helt igen.
Jeg kan selv se at mine tisseflapper er blevet pæne igen. For s…. de var meget lidt kønne – ikke at jeg synes at mussekussen overhovedet er yndig på noget tidspunkt – om det så er din eller min egen.. men en gravidet på sidste stadie, gør så absolut ikke nogen lækkert ved sådan en blomst. Jeg får i skrivende stund associationer til en kødædende plante i unaturlig vækst og med fråde om munden – et væmmeligt syn… Jeg blev helt bange for, at det var et permanent look, jeg skulle til at trives med, for det ville jeg ikke kunne. Nix – så ville jeg slukke og lukke – eller ty til en designer virginia.
Nuvel – den er ikke skræmmende mere, så jeg kunne godt gå til den undersøgelse.. vel og mærket med røde kinder… det værste er at smide stænglerne i de bøjler – og have en anden mands ansigt lige ud for ens aller helligste… fik jeg nævnt at min læge er lækker? agrrr det gør sgu ikke sagen bedre….
Nå med – alt er fint. mussekusse er fit for fight igen.. og dog….
Lækker Læge: “kan du lige prøve at spænde op her?”
C: “det gør jeg også! Kan du ikke mærke det? 
Lækker Læge: “nej …. jo jeg driller bare – men det kunne godt være bedre!” uden tvivl sagt med alvor i stemmen!
C: “øhmmm, kan det ikke undskyldes med  at der har været tre unger igennem? 
Lækker Læge: “Nej egentlig ikke” (under linnierne:så kom i gang med de….)

Jeg glemmer det… konstant.. Så jeg har løst problemet… hvor andre kniber mens de ammer, en generel fin huskeregel – baby ammer/mor kniber – men der sidder jeg og surfer rundt på nettet, blogger og dagdrømmer, mens Afred blunder.. Jeg tænker langt fra på knibeøvelser, vasketøj og aftensmad. Det er jo lidt et problem. Jeg ville jo gerne undvære inkontinens og en slap ende. 
Jeg har løst problemet. Jeg synes selv, at jeg er opfindsom… ser du; jeg har af krympeplast lavet en reminder, som er klistret på instrumentbrættet i bilen..(hvilket er gået direkte i Henriks lattermuskler). Det er vel og mærket sat i min bil!
Her er der ro til at jeg kan fordybe mig i projekt knib sammen – uden at blive distraheret. Klogt tænkt ikke? Så kan jeg måske få strammet op inden jeg overvejer at gå i gang med sprællemandshoppene eller løbetræningen! 
For er det ikke lidt egoistisk at lade være? Det giver mere vasketøj og måske en noget bitter gemal, hvis der ikke bliver spændt lidt i/på skruen….. Det er faktisk skide svært at knibe.. jeg bliver vildt forpustet.. gad vide om jeg gør det forkert?

Fik jeg også ramt dit ømme punkt? Laver gerne en label til din bil, symaskine eller cykelkurv…

27 thoughts on “Det lugter at lave sprællemandshop… endnu

 1. he he he super fed ide!! Jeg prøver at lave knibeøvelser hver aften, når jeg har lagt mig i min seng. Men GUD hvor er det kedeligt, og ville helst være fri!

 2. Du skriver altså så min lattermuskler bliver rørt, herligt!! Tak for det!

  Jeg tror jeg tænker “knibeøvelser” næste gang jeg sætter mig bag rattet, kommer til at småfnise og vil sende dig en varm tanke!! :O)

 3. Iiih sådan en må jeg da eje 🙂
  Jeg har det på nøjagtig samme måde. Og da jeg bærer rundt på tredie barn endnu, kan det være jeg slipper for røde kinder, hvis jeg er lægen i forkøbet og bare styrer de knibeøvelser 🙂

  Fantastisk indlæg. Du har en go humor!

 4. Ahhh at være ægte og ærlig – jep jeg tisser i bukserne, når jeg skal skynde mig… griner….

  jeg ved jo godt at I ved hvad jeg snakker om… jeg er ikke den eneste… he he

 5. HA HA HA HA hold kæft hvor er du pisse sjov….HÆH, det er da det fedeste indlæg jeg længe har læst – hvor fedt at læse noget om en mussekusse, knibe øvelser og en lækker læge – meget forfriskende…

  Og forøvrigt, TAK for reminderen…7 mdr. efter min sidste fødsel glemmer jeg det stadig…kniber NU!:-)

  Kh. Malene

 6. En tur med smilebåndet og nu sidder jeg som Tanja og laver knibeøvelser 🙂 Haha! Det er sku da fredagsunderholdning 🙂

 7. Altid aktuelt emne:)
  Jeg laver også knibeøvelser når jeg kører bil. Målestokken er refleks afmærkningerne i siden og så holder vi lige 200 m meter!

 8. Ha ha ha ha, for f…. hvor er du sjov:-) At knibe eller ikke knibe hmmm Ja man burde, men det er så keeeeeedeligt:-) Det er lidt ligesom at huske og bruge tandtråd, bare for kedeligt!! punktum!

 9. Og alt imens man læser, så sidder man pludselig og kniber! Ja, man burde gøre det noget oftere, men for pokker hvor er det kedeligt! Kedeligere end sport i tv – og det er MEGET kedeligt.

  God weekend – nu med knib.

  /Maria

  PS: Da jeg fødte min ældste blev jeg klippet (dumme jordemor!) og imens hun syede (og jeg lå med stængerne i vejret og frit udsyn for alle!) så kom der to lægestuderende ind for at se på min lille pige (hun havde lavt blodsukker) og de var simpelthen så pæne… Begge to… Lige der tænkte jeg: “Nu er du officielt en gammel kone med slap skede, og den der slags er out of your reach! Jeg plejede jo ellers at være ok pæn – men lige der gik det op for mig at scoretiden i baren på diverse natklubber var forbi. Sygt at tænke på når man lige har født, ikk? Nå, men jeg har en kvindelig læge – og det bliver jeg simpelthen ved med at have. 😉

 10. en trampolin er også ganske udemærket til og minde en om knipeøvelserne…
  jeg følte mig så sej den dag jeg kunne hoppe 100 hop uden og løbe på WC i mellemtiden.. suk…

 11. Hehe, jeg har desværre samme problem med at komme i gang med de knibeøvelser… Jeg venter barn nr 3 og jeg har sagt til mig selv at jeg vil have fat i de dersens “smart-balls”, som man kan putte op og derefter så rende rundt med i en 10 min. og så skulle det ske helt af sig selv, og man kan lave noget samtidig… Jeg synes simpelthen at det er så kedeligt at lave knibeøvelser… Der har mændene det vist lidt for let!! 😀

 12. Åh Christina, hvor skriver du vidunderligt! Jeg har fået nye ord i mit ordforråd nu! Jeg har virkelig problemer med inkontinens efter 2. barn, jeg kan ikke løbe, hoppe, hoste eller nyse uden at komme til at dryppe lidt hvis jeg dog ikke krydser benene. Du ramte mig virkelig på et ømt punkt, AV! Skal nok begynde på de øvelser igen nu…

 13. Meget forfriskende indlæg! Lige til en god griner. Synes ærligtalt, du skulle lave en knibeøvelses-brik til din mands bil også, for sagen er den, at næsten lige så mange mænd bliver inkontinente som kvinder. -sagde fyssen:-) Og knibeøvelser behøver ikke være kedelige. Jo, måske indtil man har fanget det rigtigt. Ellers kan de jo bare laves foran computeren, i bilen, når man ammer, læser en bog, uden at det behøver den store tankevirksomhed.
  Og så vil jeg lige gi’ et godt råd ift. at lave dem korrekt. Når man kniber korrekt, skal det bare være en “let” opspændning omkring endetarmen, som når man skal holde på en prut. Og man skal IKKE spænde så voldsomt op, at man spænder balderne med.
  Måske jeg skulle lave en DIY på knibeøvelser på min blog?:-)

 14. Hehe – åh ja de knibeøvelser (selv en mor til 3) og ud over de steder hvor du rammer plet var det mødet med ældre kvinder (også mænd) i mit job som sygeplejeske som har gjort det til en sport for mig. Dråben blev en kvinde der pgra manglende knib måtte have syet livmoderen på plads …argh den kan falde ud!
  Så kan både løbe og hoppe på trampolin, grine og nyse og stå i lange køer til toilettet uden dryp og det fedt!

 15. Jeg har også skudt 3 unger igennem fødekanalen og har flere gange ønsket mig en “fast-forward” knap til knibeøvelser… Keeeedeligt! 🙂
  Og ja – jeg blir også forpustet (why!?)

 16. Hahaha! Som du dog kan sætte fingeren på kornet. Jeg føler mig ikke truffet. SLET IKKE!

  PS: Jeg burde vist selv få klistret sådan et label op i hvert eneste rum… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.