Ahhh feriestemning

Jeg har vovet mig i sommerhus – alene – med mine tre unger.

Jeg turde knap nok håbe på, at dagen forløb så gnidningsfri som den er.

Ida har været i sit és, uden narrestreger i ærmet.
Marie har jeg stort set ikke set noget til – hun har hygget sig så godt med min kusines børn.
Alfred har ikke dimset mere end vanligt.

Jeg har nydt det i fulde drag. Tænk hvor nervøs man kan være inden man tager afsted.

Jeg har ventet en dag med øjne på stilke, en Ida med ADHD lignende tilstand og lommen fuld af fiduser. Det er totalt håbløst med Alfred på armen.

Jeg er klar igen. Jeg tør godt alene. Men det bliver dejligt at være to i morgen igen!

Gab!

13 thoughts on “Ahhh feriestemning

 1. Hvor jeg bare glæder mig til at vi ses, for så skal jeg give dig ADHD skal jeg!
  Men hvor ser det hyggeligt ud, og hvor er du sej som mor til tre skønlinger”

 2. Sejt gået! Jeg har de samme kvaler omkring “alene med børnene”-dage! Tænk, at man skal have det sådan med ens egne børn… Enten gør vi noget galt i opdragelsen, eller også er de der moderne fædre kommet liiiige rigeligt på banen? Hvad siger I, tøser? 😉

 3. Når det skal være, så kan man som regel. Og fordi man er så opsat på, at det skal gå godt, så gør det det også! Jeg var alene i 8 dage med 4 børn og det gik forrygende. Selv køkkenet blev ryddet pænt op hver aften;-) Men bagefter…ja, GAB! Alenemor bliver jeg nok aldrig frivilligt.

 4. Tak for jeres opbakning! Vi er hjemme igen godt trætte. Marie blev deroppe! Der var en anonym der spurgte til Marie. Marie blogger jeg ikke så meget om fordi hun er nået den alder, hvor hun bliver pinlig over billeder og at blive vist frem. Det respektere jeg jo 🙂

  Jeg elsker hende mindst ligeså højt som de andre to! Det skal der ikke rejses tvivl om! Kram C

 5. Ahh.. selvfølgelig.. hehe.. Kan godt huske den alder 8 dejligt du respektere det!…
  Syntes bare hun er så fin!

 6. p.s..
  Ingen tvivl herfra om du elsker dem alle lige højt. Det var bestemt ikke ment sådan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.