Yndefuldhed

Vi har fået så uendelig mange flotte buketter i forbindelse med lillebrors ankomst. De har stået i stuen, soveværelset og i spiseafdelingen den sidste uges tid og prydet vores hjem. Desværre holder blomsterdekorationerne ikke altid super længe – især ikke, når solen varmer hjemmet godt op.

Efterhånden som de begynder og hænge lidt med hovederne – klipper jeg dem op og sortere fra. Intet skal gå til spilde!
Roserne holder faktisk ret godt og er smukke uanset om de står for sig selv eller sammen med andre sorter. De 3 roser, som jeg greb ud af en buket, er kommet ud på teressen i et lille glas.
Jeg synes bare de er smukke!

8 thoughts on “Yndefuldhed

 1. Hej Christina!
  Først mange gange tillykke med lille Alfred, jeg har ikke været nærværende en tid. Godt du havde en smuk fødselsoplevelse det er guld værd. Ønsker jer alle held og lykke med ham :-)Han ser rigtig dejlig ud.

 2. Jeg er enig med dig i, at dine roser er smukke. Faktisk synes jeg, at roser er allersmukkest netop sådan – helt enkelt og uden falbelader 🙂

  randi

 3. Super fin ide Christina og ja, de er rigtigt smukke, dejligt de lige får sådan en ekstra omgang på terrassen.
  I kærlige tanker, god Mandag.

 4. Roser er bare smukke. Jeg plejer også at dele buketter op og stille blomsterne i små vaser, når buketten begynder at se lidt trist ud. Tanken om at rigtig mange af de blomster der findes hos blomsterhandleren, har fløjet fra den anden side af jorden for at kunne stå i min stue, er nok til at jeg værner ekstra meget om dem. Stort tillykke med jeres lille guldklump, det har været spændende at følge din graviditet herinde og at læse om fødslen også…

  Kh Pernille

 5. Kæmpe stort tillykke med Alfred, jeg har lige læst din fødselsberetning og har nikket både genkendende og anerkendende til mange af de små fortællinger i fortællingen.

  Hvor er han dejlig, endnu engang tillykke.

  KH Pialouise

 6. Stort tillykke med det lille vidunder! Jeg blev lige sat 9 måneder tilbage i tiden til Ottos fødsel, da jeg læste din fødselsberettelse 🙂 Nyd babybobletiden, den er fantastisk!
  🙂 Bebe

 7. Skønne blomster, der står i skarp kontrast til vejret i dag, hvor regnen siler ned. Dejligt, at du kan se det store i det små med blomster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.