Willvin pusletaske – vinderen er fundet

I samarbejde med Willvin – har jeg nu fornøjelsen af at trække vinderen af en pusletaske efter eget valg. Det har været spændende at følge med i jeres kommentarer. Det der rører mig dybt er alle jer, der har lagt et lod i puljen med håbet om at kunne gøre en kær veninde glad.

Manden-min har været inde over trækningen af vinderen denne gang. Han har skullet vælge et tal mellem 1-103.

Han valgte nummer:
7
Det blev AB med bloggen “Fra hoved til Pen”
Hun skrev i sin kommentar:
Jææææj, så kom den på! Jeg har glædet mig 🙂

Jeg vil gerne have en sort læder, hvis jeg vinder. Den vil stå godt til den røde vogn Trunten skal ligge i, når hun kommer ud til september.

Jeg krydser fingre!

Tillykke til AB og til alle jer andre; Tusinde tak for jeres deltagelse om denne her skønne pusletaske. Hvis I  bare må erhverve jer tasken, så gå videre til Willvin´s shop. Der er mange lækre tasker at vælge mellem og de er super anvendelige til formålet!

3 thoughts on “Willvin pusletaske – vinderen er fundet

  1. Neeeeiiii, havde helt overset dette indlæg, da jeg læste om rullestegen Alfred i formiddags. Det er jo for vildt! Fedt, fedt, fedt….

    Og tak Anne, det var sødt sagt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.