en måde at bruge dagen på!

Jeg har ikke bestilt andet idag end at vasketøj. Sådan en lille dreng giver virkelig vaskemaskinen kamp til stregen.

I nat gik det ud over vores sengetøj. Først vågnede Ida op og var turbo ked af det. Jeg har tisset i mors og fars sengetøj. Jeg skal tisse mere… Snøft 
Godt så… senere på natten

Alfred brummer og grynter ved siden af mig… en ordentlig prut og noget der lyder som når man skyller ud i toilettet. Han havde skidt igennem. Måske det er lidt ris til egen røv? Jeg havde kastet mig over en ananas igår. Spiste vist en halv en af slagsen. Det har jeg så efterveerne af idag gennem Alfred. Han har heldigvis ikke ondt, men hold kæft han leverer godt igennem hans bleer.

At han så slutter af med en ordentlig gylp sidst på natten sætter prikken over i´et. Jeg orkede simpelthen ikke at skifte sengetøj. Det skal lige siges, når han gylper, så kommer det i stråler af flere gange.
Jeg krængede i stedet min t-shirt af og bredte den ud over vores våde plet på lagnet. Det måtte vente…

Idag vågnede jeg så op til en bunke hvidt tøj, en krop der lugtede af gylp og en dreng overfyldt med hormonknopper. Håber jeg når badet inden resten af familien kommer hjem..

Det er nok lidt typisk en nybagt mor´s daglige trummerum?!

God mandag Chris! Håber I andre har haft en god dag..!

8 thoughts on “en måde at bruge dagen på!

 1. Hahaha – ja, en nybagt mors dagbog 😉 så når du nok badet i morgen, hvis familien ikke kan holde lugten ud, tager de sikkert bette-fis et stykke tid, så du når at vaske dig ;-))

 2. Guuuud hvor det bare lyder bekendt det hele…især den del med at nå et bad! Nogle dage kan jeg tage mig selv i at tænke “kan det virkelig passe at du ik har været i bad i 3 dage????” Og ja det kan det faktisk godt nogle gange….for sadan da man kan være tudse klam når man er på barsel, for man når jo intet selv…(men blogge – det SKAL der være tid til:-)

  Håber du nåede dit bad (jeg har ikke nået mit endnu!!!)…og rigtig go dag.

  Kh. Malene

 3. Hej Malene
  Jeg har faktisk lige været i bad! Skønt.. nåede det ikke igår.. det med at vaske hår? Det bliver hver 3-4 dag.. heldigvis bliver jeg ikke så fedtet at se på.. men lugter nok konstant af gylp 🙂

  Blogge – det er der tid til.. Jeg sidder med computeren på skødet når jeg ammer 🙂
  kh C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.