Top i Liberty

Det er ikke fordi at jeg har oseaner af tid, men når jeg finder et hul, så får jeg også sat mig ved min maskine. Jeg har hovedet fuld af kreationer, jeg så gerne vil have lavet, enten til mig selv, til shoppen eller til at klæde mine unger i.

Idag har jeg dog fået lavet en top færdig, som har ligget fastklemt under en trykfod. Jeg har måtte gå til og fra i flere dage.. Egentlig er det en simpel top og ikke svær at sy, men et kvarter her og der rækker ikke altid langt nok og først i dag er den færdig.

“Bedre sent end aldrig” – må være mit motto i denne tid.

Toppen er syet ud fra et Heidi&Finn mønster. Den er lavet i to lag. Liberty yderst med den kæreste flæsekant og inders pink prik.

Egentlig er den til Ida, men jeg tror den bliver en tand for lille. Jeg har prøvet mønstret af i de forskellige størrelser, så jeg kunne fornemme pasformen. Umiddelbart tror jeg den bliver en tand for tight – så sætter jeg den i stedet i shoppen.

3 thoughts on “Top i Liberty

  1. Den er super fin! Det ser rigtig godt ud med det pink foer. Og så er du altså rigtig go’ til alle de sytekniske detaljer, for det ser enormt proff ud! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.