Se min kjole

Ida har fået en ny kjole. Hun er begyndt at give udtryk for, hvad hun gerne vil have på af tøj – kjoler er vist ved at komme ind på førstepladsen i hendes top 10.
Næst efter bar røv.
hun har en ting i øjeblikket, hvor hun smider sit tøj. Generelt fiser hun rundt i bare tæer! Vi kan ikke få hende til at holde strømper og sko på! Jeg finder hendes strømper alle steder og oftest uden makker! 
Nu er det så sådan, at hun ogsåer begyndt at smide bukser og underbukser, når hun har været ude at tisse. Hvilket jeg synes er lidt uhensigtsmæssigt. Forleden hvor vejret var lækkert, var hun alene ude i haven. Jeg stod i køkkenet og holdte øje med hendes dukkeleg.
Pludselig stod hun med bar røv og tissede, mens hun kiggede ned af sig selv.. 
Bukserne nede om knæene blev sparket af og videre løb hun med våde ben.
Jeg tror hun synes det er sjovt at se, når hun tisser. For det andet er det skønt at klæde sig som naturen har skabt os. Hun fører det blot ud i virkeligheden. Og jeg …. griner af hende… for hun er virkelig en fryd for øjet.
Hun er en drengepige. Krudt i røven og fræk som en slagterhund! Det har sin charme, selvom at vi løber strækt for at følge med!

Mit kreagen er sløvt i optrækket – men jeg er igang igen. Denne gang har jeg syet hende en kjole.
Det er den grønne farve der gør sig gældende igen. Jeg er vild med den! Den er dog stadig særdeles piget med de små lyserøde blomster. Det er fra stof og stil.

Ida tager fuldstændig opmærksomheden fra kjolen!

18 thoughts on “Se min kjole

 1. Hun er virkelig ret fræk… og skide sjov.. det kan dog godt være svært at se indimellem, når vi er lidt trætte 🙂

  Jeg får syet lidt i etaper, Pernille.. det ligger hen i stunder.. men jeg stjæler mig tid når han sover..det gør mig nemlig ret godt!

 2. Hihi, for en sjarmerende pike – ser henne for meg. Og så fin kjole! Akkurat slik min jente gikk kledd da jeg enda hadde en finger med i å bestemme…med slike bukser under. Nå er hun 11 og jeg får ikke lengre bestemme hva hun skal ha på seg, dessverre 🙂
  Marit

 3. Hun har smilehuller på knoerne! Hun er simpelthen så skøn, og morsom.
  Og det med at tisse stående, det er altså ret sejt at kunne! Hun skal nok blive til noget 🙂

 4. Hold op den er sød og rigtig sommerlig! Og sikke et par smukke smukke glukker hun har den lille Ida. Der kan da næsten ikke være numre i dem kan der!

 5. Og forresten, hvilket mønstre er det du har brugt. Simpelthen så fint. Vil nemig gerne sy en nederdel til mig selv med den samme effekt med stykke på stykke

 6. Har du aldrig tænkt på at melde hende som børnemodel for tøj Christina, hun har altså så meget udstråling, jeg kan godt forstille mig at det må være svært at bevare den alvorlige mine når hun optræder på slap line.
  I kærlige tanker, god Mandag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.