Så er jeg dækket ind

Jeg modtog forleden dag en pusletaske fra Willvin. Jeg blev kontaktet inden påske af indehaveren af Willvin pusletasker – om jeg kunne tænke mig at afprøve en af deres tasker og anmelde den her på bloggen.

Det perfekte ved det var, at jeg rent faktisk ikke ejer en pusletaske – og har aldrig gjort det. Så jo da – selvfølgelig villle jeg da gerne dét! Tasken kom forleden dag – og den er bare perfekt til formålet.

Nu ved jeg jo ikke, hvad sådanne pusletasker skal indholde. Men jeg er ovenud tilfreds med tasken.
Jeg er ikke typen, der går rundt med tasker – så at tasken er sort og enkelt passer mig i særdeleshed udemærket. Den er rummelig og indeholder “1000” små rum til alle de sager, jeg er super god til at slæbe med til den lille. Og så kan den spændes fast på styret af barnevognen.

Jeg har en forventning om pusletasker, at de oser af baby, Odder eller Emmajunga – så at den er lidt diskret og falder ind med min barnevogn er faktisk meget rart.
Igår havde jeg den med mig – da vi var til Marie´s sidste gymnastik opvisning. Der kunne jeg bære den over skulderen og følte, at jeg havde et sikkerhedsnet med mig, såfremt jeg ikke lige havde fået lagt “lillemanden” ordentlig. Det er altså noget jeg skal lære.. Han tisser igennem for et godt ord.

Det bliver så godt at komme ud at spankulere med barnevognen igen. Ikke langt fra, hvor vi bor, ligger der en skøn skov – hvor jeg kan få bevæget kroppen godt igennem. Vejret, Birken og alt det grønne river godt i mig. Jeg skal ud i det vejr inden længe. Jeg skal bare lige finde ud af den lille gut her – hvorledes han kan holde varmen udenfor. Der skal ikke meget til før han fryser. Vinden er jo lidt kold selvom at solen skinner.

Men tilbage til det egentlige:
Står du og mangler en pusletaske – har du en veninde, en datter eller en anden, som kunne bruge en af disse her lækre tasker, så hold endelig øje med bloggen her de nærmeste par dage. Der har du nemlig chancen for at vinde en af dem i en give away.

10 thoughts on “Så er jeg dækket ind

 1. Fin taske.
  Nu hvor llilemanden tisser igennem er det så fordi hans lille tissemand ikke bliver lagt ned når han får bleen på? For hvis ikke kan han komme til at tisse op ad maven selvom han har ble på.
  Har jeg hørt. Har selv tre piger så det er ikke en erfaring jeg selv har gjort mig. Kun hørt om.
  Håber I har det godt 🙂
  Mvh Kirsten

 2. Tillykke med sønnike.

  Udover retningen på fætteren, så erfarede jeg, at der også er forskel på bleer. Nogle virker bedre til drenge, andre til piger.

  Og fin pusle taske. Jeg synes, det er fedt, at man nu kan få nogen, som ligner er håndtaske. Jeg slæbte rundt på en gang Kaj og Andrea, hvilket var en af de mere diskrete man kunne få dengang.

 3. Uh det er en fin taske, jeg ledte virkelig længe efter noget som bare var pænt og som min mand også kunne gå med. Vi endte med en taske fra Bilka, som ikke gør det store væsen af sig. Men man skal da være et skarn hvis ikke man drømme en lækker luksustaske.

 4. Hvor er den lækker, den taske! Jeg holder nøje øje med dig allerede, men de næste par dage vil jeg lure ekstra meget 🙂

  Jeg glæder mig til at få fingrene i den lille Alfred i næste weekend. Jeg håber vi lige kan nå at ses på et tidspunkt i løbet af markedesfeberen.

  Kram!

 5. Åh, hvor er du heldig 🙂 Sikke en opringning!
  Jeg har heller ingen forstand på sådanne “lillemænd” med pige nr. 3 i huset 🙂
  God tur i skoven. Jeg synes, det kunne være så hyggeligt, hvis vi kunne følges, men… suk…

 6. Ja og så kan du lige gå ned til mig i allerup når jeg er nede og ride… og få en kop kaffe…

  Kh Lene P

 7. Skøn taske Christina, som drenge er der jo bare noget man trænger til at komme af med ind imellem, (spøg til side), jeg tror Kirsten er inde på noget af det rigtige.
  I kærlige tanker, god 1 Maj.

 8. Sikke en lækker taske.
  Mht. drengebørn og deres tisserier, så taler jeg af erfaring som mor til 3 styk.
  De første par måneder tisser de igennem hele tiden! Uanset hvordan man sætter bleen eller peger tissemanden den ene eller den anden vej.
  Det gør de altså bare! – men det er heldigvis kun en periode, så bunkerne med vasketøj bliver mindre indenfor overskuelig fremtid.
  Kh. Malene

 9. Fed taske! Jeg holder lige et ekstra øje med din blog! 😉
  Jeg har i dag fundet ud af at det er en lille dreng jeg skal have til september. Og med flest piger i min familie, holder jeg lige øje med om der kommer nogle tricks om små drenge 🙂
  Og så ville jeg elske at have sådan en fed pusle taske 🙂

  >Så jeg venter spændt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.