Ren lykke

..når man får lov til at beskæftige sig med det, der virkelig gør en glad. Det får mig til at føle mig levende..
Jeg har gang i nogle spændende ting for tiden. Måske er det den generelle tilstand?
Lige for tiden prioriterer jeg nu også kun det, som giver mig mening i særdeleshed. Tiden er til tider knap og når det så er alenetid, så går jeg 100% ind for at lave andet, end at være mor.
Jeg syr – både til mig selv, til ungerne og til nye projekter….

Jeg har så meget energi efter den graviditet, så jeg føler, at jeg må indhente en masse.
Igår stod jeg ude på teressen og fejede blade sammen. For en måned siden havde jeg ikke været i stand til at svinge kosten sådan – også i metaforisk forstand. Det er virkelig noget jeg kan mærke langt ind i glædes-kanalen, at jeg nu kan. Det hele!

Og at være vågen om natten..

9 thoughts on “Ren lykke

 1. Lige præcis sådan havde jeg det også efter sidste graviditet. Det er som om kroppen har lavet så meget ekstra energi under graviditeten og den ikke har fundet ud af stoppe med det igen efter man har født, så man bare kører derudaf på et efterfødsels overdrive. Det er skønt 🙂

 2. Dejligt! Både at energien er retur og der er stilhed til kreatid. Glæder mig til at se det færdige resultat… Min krea- og alenetid er altså også hellig. 🙂

 3. Åhh kan så godt forstå dig, ved symaskinen fortaber jeg mig i min egen verden. Men apropos “migtid” så arrangerer jeg foredrag i Odense under navnet “kvindeklubben”, vi opfordrer til at man tager sig selv eller en veninde under armen, og får en hyggelig aften i byen, UDEN unger:) Næste gang er 8 juni på Kulturmaskinen, hvor det handler om parforhold. Jeg linker til det på min side.

 4. Åhh hvor dejligt at høre at energien er tilbage. Og at du sådan får brugt den til ting du elsker. Super!!
  Glæder mig til at se hvad der kommer ud af det, sneak peek ser i hvert fald meget, meget lækkert ud

  Kh

 5. Hvor lækkert at høre!!:) Skønt og velfortjent for dig… Glæder mig til at se hvad du får leget frem.. Fedt at du har så stor en glæde glæde for tiden..;)
  Kram

 6. Jeg håber den energi jeg har haft under hele min graviditet, og stadig har, fortsætter. Det gør mig i hvert tilfælde meget positiv, at læse hvor dejligt aktiv du er 🙂

  Skønt stof du syr af. Må man spørge hvilken symaskine du har? Jeg ønsker mig en symaskine i fødselsdagsgave, og er helt forvirret over alle de forskellige mærker og modeller der findes, så alle anbefalinger blir’ modtaget med kyshånd 🙂

 7. YEARH! Hvor fedt, at det er vendt sådan. Og hvor skønt at du er til bage. Jeg vidste, at du kom tilbage, også selv om dine indlæg ind imellem virkelig udtrykte frustration. Velkommen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.