Pis Liv

Jeg er ikke depri.. jeg er ikke gået i sort..

Jeg er opslugt. Virkelig opslugt af en super god og indholdsrig bog. Hele min graviditet har jeg ædt den ene bog efter den anden – jeg lyver ikke, hvis jeg fortæller, at jeg har læst over 10 bøger det sidste halve år. Tror faktisk jeg er oppe omkring de 12-14 stykker nu. Tiden i ro med mave på har beriget min læse-hjerte.

Jeg elsker bøger! Især hvis de står læste og brugte i min reol!

Inden jeg fødte Alfred gik jeg i gang med Pi´s Liv.
Jeg har totalt dårlig humor og kaldte bogen for Pis Liv – fordi den var lidt træls at komme i gang med. Den var egentlig de første 15-20 sider r… syg. Jeg kunne ikke finde indholdet og sammenhæng i info om dyr i zoologiske haver og religioner. Men nu giver den bog mig bare så meget mening.

Mangler du sommerlæsning? Noget med indhold og mening?
(Det er ikke en betalt reklame for et forlag, jeg har gang i).


Den bog – SUK – henfører ikke til et Pis Liv. Tvært imod. Den henleder så meget til overlevelse, meningsfyldthed og er i særdeleshed spændende. At livet er værdigfuldt og værd at kæmpe for, på trods af meningsløse udfordringer.

Jeg har ikke i lang tid – og jeg har jo som sagt slået tiden ihjel med bøger i forskellige genre den sidste tid – læst så bevægende en bog.

Det var bare lige et pip fra mig.. Jeg skal lige nå et kapitel inden Alfred skal have sin godnatmad.

4 thoughts on “Pis Liv

 1. Jamen – så vil jeg sige tusind tak. Jeg har Pis liv til at ligge – den var bare for kedelig, men jeg nåede vist heller ikke mere end 10 sider. Nu skal den genoptages – sådan en god bog skal jeg jo ikke gå glip af.
  Dejligt at se det store overskud du har fået efter at du er kommet af med plukveer og stor mave.
  Han lyder dejlig, din lille alfahan.

 2. Ja! Den har jeg også læst – og den står stadig som én af de bedste bøger jeg har læst!! Når jeg har mere tid må jeg også komme med nogle bog-anbefalinger 🙂
  Knus til dig og alfa!!

 3. Dejligt med ny inspiration til læsning Christina, der er ikke noget som bøger der bare flytter noget i een.
  I kærlige tanker, god Tirsdag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.