Drengesager

Jeg har været vildt presset herhjemme. Alfred har kun haft et sæt sengetøj i drengefarver – alt andet har været noget mere tøset i det.
Hvilket jeg ikke kan få mig selv til at svøbe lillemanden i. (Henrik står med sikkerhed også og puster mig i nakken, hvis jeg ville vove pelsen og pakke ham ind i lyserød seersucker).

Jeg har fået lavet mig et ganske nydeligt sæt sengetøj.

Jeg er faktisk ret vild med det bomuld med æbler fra Stof og Stil. Det kan man få i mange fine farver. Denne her gule er kanon, synes jeg.
Sengetøjet har fået tittekant. Jeg kunne ikke lade være.. Alt har efterhånden tittekanter syet på. Denne her grønne passer super til den gule. Jeg købte en bomuld fra stof 2000 til ingen penge – og der var utallige farver at vælge mellem – derefter klippede jeg ud til kantebånd – som er brugt til at gemme anoraksnoren i.

Snup endelig tippet – det gør altså rigtig fint med en tittekant på sengetøjet – det bryder lidt det “almindelige”. Især hvis man lige finder en kontrast farve…

16 thoughts on “Drengesager

 1. Uhhh det er super flot – kunne man da bare sy:-) jeg elsker også gult til min Albert:-)
  Han har et juniorsæt fra Gaia og ko, også med tittekant. Min store pige har fået syet jeans med tittekant – det giver lige lidt ekstra……
  Tina – som har læst med rigtig længe, men som ikke er god til kommenterer:-(

 2. Hej Tina – super dejligt du smider en kommentar nu, så 🙂 Det er ret fint med tittekanter.. jeg har også smidt det på en nederdel til voksne.. den er desværre ikke gjort færdig endnu.. måske jeg skulle se at komme igang.

 3. Hej Tina:)

  Nu har jeg i længe beundret din skønne blog og elsker at læse med:)

  Jeg er i gang med mit afsluttende eksamens projekt, og har denne gang begivet mig ud i at lave en børne tøjs kollektion til drenge mellem ½ års alderen og op til 3 år.

  Dertil skal jeg bruge lidt research indenfor hvad forældrene ønsker, når de køber tøjet til deres børn m.m. Mon du kunne give mig lidt feedback på dette ? 🙂

  Det er en retro inspirerede kollektion til de mindste:)

  På forhånd mange tak og rigtig dejlig torsdag til dig:)

  Mia:)

 4. Super lækkert sengetøj! Jeg må begive mig ud på dybt vand og afprøve det med tittekanter. Det kan kun gå godt eller skidt ;o) Det ser i hvert fald rigtig godt ud. Lækkert stof og lækker farve.

 5. Det ser rigtig godt ud. Er også vild med det stof – især i den gule farve! Tittekanter gir altså lige det sidste. Det skal der helt sikkert også på de nye puder jeg skal ha syet! Hvordan laver du det langt nok til at nå hele vejen rundt? Syer du det bare sammen som kantebånd er det når man køber det eller er der en smartere/pænere måde?

 6. Hej Christina-
  Tusinde tusinde gange tillykke med den lille Alfred.. Jeg er lidt sent ude, men har været fraværende.. Har læst fødselsberetningen, fantastisk! Håber I nyder hinanden og livet.. Dejligt..
  Mange kram Rakel.

  Og flot sengetøj, helt enig i at æbleprintet er fint, det må jeg kigge efter næste gang.. 🙂

 7. Super fint og rigtig god ide……Tror “lillemanden” elsker det…… og forresten, stort TILLYKKE med ham!
  Betty

 8. Det gule stof er bare flot. Jeg har den grønne udgave. Og jeg var faktisk ikke klar over, at den fåes i gul også. men nu ved jeg ved. Så måske skal den i kurven en dag.

 9. Det er skønt – jeg er også vild med det print. Bare flot med tittekanten og så endda en, du selv har lavet. Respekt!
  Men undskyld mig, sover Alfred ikke i den skønne Voksi? Eller er den for varm?

 10. Hei!

  For et flott sengetøy!

  Jeg kan ikke finne dette stoffet i stoff og stils nettbutikk eller i katalogen, har du kjøpt det i varehuset?

  Hilsen en norsk leser 🙂

 11. Så fedt stof! Er det fra denne kollektion? Kan ikke umiddelbart finde det på hjemmesiden (hverken i kataoget eller webshoppen), men skal da klart have fat i noget.

 12. Det er så fint, sengetøj med tittekanter. Ville så gerne sy det selv, men har endnu ikke luret, hvordan man afslutter forneden med en tittekant ? Plejer at lave med trykknapper, men det kan jeg slet ikke se for mig, med tittekanter.
  Vil du løfte sløret for hvordan du har afsluttet… ? :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.