Vinderne af de 5 Shufflebook´s

Den lille absolutte Shufflebook´s fan har her til morgen trukket de 5 heldige vindere af Kom og leg med os -udendørs-aktivitetsbogen. Det har været lidt sjovt at inddrage hende trækningen. Det var lidt en kunst af få hende til “KUN” at trække 5.

Det foregik sådan her – og det kræver lidt tålmod, de damer – vinderne findes nederst i indlægget…

Vinderne er:
Nummer: 28 – Karoline med K
Nummer: 36 – LHL
Nummer: 39 – Almas mormor
Nummer: 50 – Marie
Nummer: 148 – Katrine

Mette Ljunggren og jeg siger tusinde tak for alle jeres store deltagelse. Det har været helt fantastisk med så mange lodder i puljen og især den særlige interesse for bøgerne.

De 5 heldige vindere sender en mail til mig hurtigst muligt, så vidergiver jeg adresseoplysninger til Mette, så I kan modtage Shufflebogen inden påskeferien. Til jer der bare må erhverve jer nogle af de fantastiske bøger på egen hånd, kan springe direkte i shoppen her.

Tryk her for at sende mig en mail.

4 thoughts on “Vinderne af de 5 Shufflebook´s

 1. Hej Christina,
  troede næsten du havde født :-). Hvordan går det? Her har jeg efterhånden øjeblikke, hvor jeg tror fødslen er ved at gå i gang. Og tænk nu er jeg i uge 37. Lukas blev jo født 36+6, så jeg er videre denne gang ;-)juhuu . Kram og tanker
  Ulla

 2. Ingen fødsel endnu… skriver om det senere.. jeg har været på OUH igår og slået rekord.. min egen vel og mærket.. 🙂 Jeg tror også den går i gang konstant.. men nu gider jeg ikke tænke over det mere.. den kommer når den kommer..

 3. Genial måde at trække ud på med stykker af målebånd – sikke kreativt 🙂
  Hun er bare verdens yndigste nummerpige, den søde Ida 😉
  Den rekord er bare en af de allerbedste!
  Kram Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.