Den smukke tid for barsel

De to døgn på barselsafdelingen på OUH var ikke til at undvære. Vi fik indhentet lidt energi og mælken kunne løbet til hurtigt, uden de store forstyrrelser. Den atmosfære på afdelingen var så rolig og rar at være i, så jeg kunne slet ikke forestille mig, at have været det foruden.
Men hjemme – efter døgn indenfor – er jeg blevet helt betaget af  vores have.
Vi kom jo hjem til en have i farver. På de to døgn var vores have forvandlet til en romantisk oase i farverne lyserød, lilla, gul og hvid. Det overraskede mig noget, at det var gået så stærkt! Påskens sol havde virkelig skubbet spir og blomst igang.
Vores kirsebærtræ blomstrede i fuld flor. Jeg er vild med det træ – og suger de, desværre få, dage til mig, hvor der er lyserøde blomster på. 

I dag kan jeg danse rundt i haven mens træets duftende lyserøde blomsterblade daler omkring mig. Jeg føler mig lidt Alfe-agtig, når jeg går rundt. Det er ren ynde, kan I tro.

Der er nu også noget magisk over mit liv lige nu. Det emmer af lykkefølelse og dejlige babydufte.

17 thoughts on “Den smukke tid for barsel

 1. Hvor det dog glædede mig at læse at alt med fødslen var gået som det skulle og at I alle 5 har det godt og nyder hinanden 🙂
  Og ja, hvor er det en lækker tid at have hjemme med dem man elsker.

  Bedste tanker
  ANne

 2. Mmmm, jeg har det på samme måde med haven (har ikke lige baby-duftede men kan nærmest fornemme dine ud gennem skærmen). Har dagligt sagt til min mand, hvormeget jeg dog elsker vores have -alt er bare så grønt, frisk og levende. Og alle de skønne blomster som springer ud -ELSKER forår!

 3. Sikke nogle skønne billeder, jeg er misundelig! Og det er så dejligt iøvrigt at læse dine tekster for tiden, nu hvor du især sprudler af ren livsglæde.

  Jeg har ikke kommenteret på dit indlæg om fødslen, men det er bestemt læst igennem på hvert eneste ord. Og jeg har glædet mig på dine vegne over, at det blev til en god oplevelser for dig. Jeg blev næsten skruk af at læse om din oplevelse og af at se på billeder af din lille lækre nyfødte.

  Knus og varme tanker :).

 4. Hej Rikke-Louise – tusinde tak skal du have.. jeg er faktisk (næsten) klar til nummer 4… Ej – men hvor er det også bare en forløsning på alt det hårde den sidste tid.. Hen er knuselskelig!

  Hej Cecilie – jeg gør det i fulde drag.. nyder! Tak skal du have …

  Knus fra C

 5. Åh, hvor lyder det dejlig lykkeligt, det bringer minder frem fra vi fik vores skønne prinsesse. Stort tillykke med familieforøgelsen.

  mange hilsner
  Kathrine

 6. Hvor er det skøn læsning. Jeg ved præcis, hvad du mener. Man føler sig florlet og slank!
  I sommerhuset kunne vi i påsken se, haven blev mere og mere grøn dag for dag.
  Kram Louise

 7. Et kæmpe, kæmpestort tillykke med jeres lille Alfred. Og et ekstra tillykke til dig for din måde at takle fødslen og komme igennem den på – du har vist tænkt et par tanker eller tre om den 😉

  Mon ikke du vil mindes Alfreds fødsel, når æbletræerne blomstrer igen næste år – og næste og næste …?

  Tillykkekram herfra 🙂

 8. Vidunderlig positiv stemning Christina, hvor er det dejlig læsning, at kunne glædes sådan er bare skønt, så nu er det med at nyde alle de dejlige dage med alle sanserne åbne for de vidunderlige indtryk som denne årstid byder ind med.
  I kærlige tanker god barsel.

 9. Hjertelig tillykke med lille Alfred— det lyder til at have været en dejlig fødselsoplevelse. Håber han tager godt ved og trives nu. Held og lykke med ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.