Vild med grøn

Måske jeg skulle falde tilbage i den gamle krea-rille igen?

Jeg har fået en ny farve på hjernen. Den grønne kan jeg slet ikke lade ligge. Jeg er vild med den olivengrønne – men når det så er sagt med forårs solen i tankerne, så synes jeg den forårsgrønne er helt i top.

Jeg har klippet ud til 2 par bukser i de grønne nuancer til lillepigen – jeg er færdig med lilla og koral for denne gang… troede I… se hvad jeg lige har klædt hende i idag!?

Koral fylder meget i klædeskabet. Dog – fik jeg taget billede af Ida i hendes nye hæklede vest. Det var jo rent faktisk den I skulle se.
Denne vest har jeg nu lavet i 3 udgaver og den er så lækker og let at gå til. Ja´når først man har knækket koden.. Du kan finde link på opskriften her. Jeg skal nok lave den igen på et senere tidspunkt.. Kær er den i hvertfald.

Billedet af Ida blev super fedt – på trods af at jeg fik overbelyst rummet, da jeg knipsede hende. Men lidt justering på Picnik fik det til at se vildt anderledes ud. Hendes øjne er blå – men denne blå farve er med totalt boost af snyd.

14 thoughts on “Vild med grøn

 1. Super sød vest. Jeg har selv lige købt garn til en magen til. Jeg har lige to spørgsmål: Hvordan er den i størrelsen? Min datter er to, så jeg er lidt i tvivl, om det skal være str. 2 eller 4 år. Og hvilket garn bruger du? For det garn de anbefaler (Iceland) er udgået.
  Tak for en fin blog 🙂
  Maria

 2. Hej 🙂
  Vesten er ikke svært at hækle.. overhovedet.. man skal bare gennemskue diagrammet..

  Jeg har brugt Rasmilla´s yndlingsgarn… det er sååååå lækkert.. 50% uld og 50 % bomuld… ikke vanvittig dyrt og så kan man vælge mellem mange farver.. find det evt. på rasmilla.dk

  Jeg har lavet vesten i str. 2. den passer Ida fint nu, hvor jeg hækler den med nål 4. Og så tænk “løst”. Hvis du hækler stramt, så vil det være en ide at gå et nummer op i pind…

 3. Hun er så fin og glad og ser ud til at være stolt over sin flotte vest.
  Hvor er du bare en sej overskudsmor, som deler links og gode råd ud til os andre. Mange tak 🙂

 4. Den har jeg faktisk også hæklet fik helt lyst igen.. Men skal have gang i jakken! Men frem med krea-aktiviteterne jeg har hele kontorbordet fyldt m stof og garn! Skal bare i gang med at have fikset små pojekter, man bliver så glad!

  Hav en god dag- og hvor er hun bare kær!

 5. Hej Christina
  Så var det i dag, at jeg besøgte Mette Risager og fik taget min mavebilleder :-). Glæder mig til at se dem, men oplevelsen var rigtig god.
  Håber du har det godt efter omstændighederne i disse sidste uger. Jeg kan bestemt mærke at tiden nærmer sig.
  Kh Ulla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.