Ups den havde jeg glemt

…. Rikke-Louise havde glemt en ekstra header…

Hun skriver om billedet i en mail:

5. header er ikke nødvendigvis den rigtige, men det har tilgengæld været den jeg selv har haft det mest underholdende ved at lave. Jeg er lidt pjattet med ‘rappe’ og ‘dikke’ kontrasten i dit blognavn, så jeg fik det skildret med din personlighed på den sidste banner. En banner med frøken Rappe og frøken Dikke bliver hermed fremsendt.Jing og Jang? 
Dr. Jekyll og Mr. Hyde?


Jeg synes bare at det er rigtig sjovt!

14 thoughts on “Ups den havde jeg glemt

  1. De er rigtigt fine Christina..
    Personligt kan jeg bedst li dem af dem, som overlader lidt til fantasien.. hvor man ser nogle sider af dig el udtryk, som ikke præcist bare er dig.. Forstår du mon hvad jeg mener? jeg har en fornemmelse af at jeg har lidt svært ved at forklare det.. men virkeligt fine og flotte, og smukt med den lilla blomst ved.. 🙂

  2. Ej de er da for feeeede, alle sammen med specielt denne 5. Det er cool at ha selvtillid til at vise sig selv på den måde og ikke kun et glansbillede… det er jo sjældent sådan folk er hele vejen igennem. Jeg er imponeret over hendes evner, men også over dig og dine billeder, du er virkelig smuk! Kram Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.