Ammepude m. Tittekanter

Jeg har syet nyt betræk til ammepuden i dag. Og suppleret looket med titte-kant. Det er en ret lækker detalje, som kan bruges i mange sammenhænge. F.eks. på lommer og linning på ny nederdel, som jeg er ved at få gjort færdig.

Som jeg sad i dag og syede på ammepuden – tog jeg en masse billeder af fremgangsmåden, når man laver tittekanter, da der var nogen, der havde spurgt til det i forrige indlæg. Heldigvis fik jeg lige googlet DIY + tittekanter.. Og så dukkede Groovy Mama op med en super DIY på netop disse. Så vil du lære at lave tittekanterne, så spring videre til hendes blog!

Mit betræk er syet op i Libertystof. Jeg elsker printet Pepper. Her er det i neon grøn/blå. Super fint til drengepuden.

Jeg er ved at gøre de sidste ting færdig til Lillebror´s ankomst. Så der kommer nok indlæg om mine idéer på den front de næste par dage. Jeg kan jo ikke lade være med at gøre lidt ved de sager vi har stående herhjemme. Et eller andet skal der syes på tingene. Tidsfordriv? Interesse?

You name it – jeg hygger mig med det!

12 thoughts on “Ammepude m. Tittekanter

 1. Lækker make-over. Det ser virkelig godt ud med Liberty print. Måske jeg selv burde skifte striberne ud??

  Men det pirker også lidt til min dårlige samvittighed for her tre uger før termin har jeg slet ikke startet på at klargøre noget endnu. Hmm…

 2. Wow.
  Den er da for lækker.
  Elsker stoffet. Den slår min hvide som jeg brugte ‘dengang’.
  Tæppet er også i gang 😉
  Jeg nærmer mig halvvejs og gir lyd ift garn.
  Knus Maren

 3. Åhh ser fint ud…. Jeg skal faktisk selv igang med at sy er betræk til en ammepude. Har en højgravid veninde, så var lige large og sagde ‘den ordner jeg sku da bare lige’. Men tror da nok lige at jeg vil tage et kig på denne opskrift.
  ❤ Sarah.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.