Sponsorgaver

Jeg har i dag koncentreret mig om at forberede gaver til markedet. Jeg glæder mig sådan til at besøge pakhus 16 den første weekend i maj. Både for at hilse på alle jer kreabloggere – men skam også for at lure alle de fine boder, der bliver sat op.

Jeg har ladet mig fortælle, at stort her i foråret. Pakhuset rummer mere plads – boder bliver der flere af – der kommer strikke café – som Trine står for og meget mere hygge..

Jeg er næste færdig med mit bidrag til markedet… Man skal jo lige markere sig ikke? Du kan også blive sponsor, hvis du vil. Ret du blot henvendelse til Trine eller undertegnede.

Hvis du vil læse lidt mere om markedet – måske have din egen stand? Ja så klik her og find de oplysninger, du søger.

5 thoughts on “Sponsorgaver

 1. Måske er det bare mig… men jeg forstår ikke hvad du mener med at man kan blive sponsor? Ja altså jeg ved godt hvad en sponsor betyder – men jeg ved ikke hvad man skal sponsorere??

  Måske jeg bare er syg og træt…

  Smil fra Mia

 2. Hej Mia – måske har jeg ikke været så tydelig… der er sponsorer på markedet, som donerer små gaver til de besøgende på markedet… de får en god reklame ud af opmærksomheden og får et reklameskilt. det er vel ligesom reklame på sportsfolk 🙂

 3. Og alle kan være med – om man har lyst til at forære 5 små ting eller 50 eller 500 er underordnet!
  Det er muligheden for at få gjort lidt reklame for sig selv eller sin shop.

  Det kan være småting man selv har nørklet med, eller noget af det man sælger i sin biks. Stort set alt kan lade sig gøre – men skriv til os, hvis I gerne vil vide mere – vi får det hele til at lade sig gøre, ikk 🙂

  Knus – og tak, Christina for at være verdens bedste sladretaske 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.