Prik & Poplin

Jeg er vild med stof 2000´s poplin. Altså det med prikkerne!
Jeg har klippet ud til et par bukser til mig selv forleden dag. Jeg skal have nogle flere at skifte mellem og valgte sort poplin med råhvide prikker. Det falder godt ind med forårets varme, bløde og gyldne farver.

Der blev en rest til overs, som lige kunne række til en kjole til Ida. Den er blevet pyntet op med blonde elastik i hals og over brystet – for at skabe minimal smock effekt.
Det færdige resultat giver mig associationer til tjenestepiger i 20 ´erne.

Det var nu egentlig mig selv, der skulle have bukser færdige… måske jeg skulle se at komme i gang. Idag sidder jeg nemlig godt placeret foran min symaskine.. den har jeg egentlig savnet.

God fredag til jer alle

6 thoughts on “Prik & Poplin

  1. Jeg elsker også sort med små hvide prikker, men er desværre ikke faldet over den der endnu. hm.. Men hvor har du fået lavet dine neck-labels ? Det er vist ikke standardtekst :)kan jeg se men det er så fedt, når man kan se det er eget label-design.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.