Pavestolt og dybt rørt

Ikke mange ord herfra… billederne siger alverden…

Lillesøster nåede også at komme forbi og bakke op!

Godt der ikke blev taget billeder af moderen. Det blev sgu vådt!

21 thoughts on “Pavestolt og dybt rørt

 1. Tillykke med datteren! Hvor er hun sej! Jeg var selv gymnast på højt plan som barn/ung, og deltog i mange stævner!

  Gymnastik er en fantastisk form for sport, hvor man dyrker fællesskabet men også sætter nye mål for sig selv hele tiden!

  Smil i massevis til jer alle!

 2. Kender følelsen, sønnen vik broche i weekenden DM i volley U21.

  Men det er endnu mere vådt når jeg ser ham spille ungdomslandskampe og især når vi skal synge til nationalsangen. Tror ikke det bliver en vane, selvom han snart har spillet nogle kampe med ungdomslandsholdet.

  stort tillykke med hende, hvad hun så end fik medalje i. Forstår i er stolte.

 3. Jeg fik lyst til at lægge en lille kommentar til dig, da jeg ofte læser med på din herlige blog. Du skriver så dejligt livsbekræftende på godt og ondt om familieliv, og ikke mindst kvindeliv:-) Forstår din stolthed, og tårerne. Selvom jeg kun kender din Marie her fra, så røres jeg også over billederne af hende. Mage til kæk og charmerende smil skal man godt nok lede længe efter…tillykke med hende:-)

 4. Tillykke med Marie Christina, jeg kan godt forstå at du er stolt af hende, og er der noget der er bedre end glædestårer?
  I kærlige tanker, god dag.

 5. Nååår… hvor kært, sødt og sejt,
  Stort TILLYKKE 🙂
  Så har Viola forresten haft sin fine hæklede vest/trøje på, så billeder kommer snart 😉
  Og storesøster Silja, har gået med blomster-brochen siden den lå i postkassen….

 6. FANTASTISKE billeder…sikke en sød pige…og sikke et smil og et par stolte øjne – det blik er da ik til at stå for!

  Jeg fik faktisk helt gåsehud da jeg så billederne, for det kommer helt ud på den anden side af skærmen hvor stolt din pige har været i dét øjeblik…dér hvor hun får øje på jer og vinker og tænker “min mor så mig” 🙂

  SÅ SEJT!
  Tillykke med hende..

  Kh. Malene

 7. Tillykke med din datter – hvor er det sejt gået. Og hvor kan jeg bare følge dig.Man bliver SÅ rørt. Dit indlæg inspirerede mig til at springe til tasterne og få skrevet et indlæg om gymnastikopvisninger som har ligget halvfærdigt i mit hovede siden weekenden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.