Indre lykke er…

… for mig… (samler lige tråden op fra i formiddags)

At komme hjem efter scanning/lægesamtale og vide, at Alfred ikke er alt for lille længere. Han er på vej nærmere normal vægten for hans størrelse.
Han vejer nu 1800 g ca.

Gravid uge 32+2

Lægen siger, at de ikke stopper fødslen, hvis den går i gang efter 34 fulde uger. Den var ny for mig. Tidligere har det være fra uge 36. Jeg holder mig selvfølgelig længere end 34..!!

Men for mig er det altså lykken, at kunne ånde lettet op ved tanken om, at lillebror klarer det godt derinde.. så klemmer jeg på lidt endnu! Næste scanning er d. 22. marts. Jeg får vist snart mit eget værelse derude på OUH….

19 thoughts on “Indre lykke er…

 1. Dejlig læsning Christina, selvfølgelig vokser lillemanden med den omsorgsfulde mor der lever sundt og
  nærende.
  I kærlige tanker, god dag.

 2. Dejlig læsning Christina, selvfølgelig vokser lillemanden med den omsorgsfulde mor der lever sundt og
  nærende.
  I kærlige tanker, god dag.

 3. Dejligt han vokser som han skal – og lige om lidt er han klar til den store Verden 🙂
  I øvrigt – hvor sidder din mave smukt! Det klæder dig – på trods af bøvlet;O)

 4. Ih Christina, tillykke med det. Jeg sad og læste dit indlæg fra i går. Jeg kender fuldstændig til din kedelige tilstand! Var sengeliggende fra uge 7. Det eneste jeg bare tænkte på var frisk luft og ens dårlige samvittighed over for ens store pige. Men heldigvis glædede hun sig bare så meget til at hendes lillesøster skulle komme at hun ikke rigtig lagde mærke til at jeg ikke var på toppen! Du kan sagtens holde de sidste uger, du virker stærk! Og din lille mand i mavsen er bare stærk når han allerede er så stor! Prøv at nyde den sidste tid for selvom at man ønsker sig sin krop tilbage er det bare bedst i mors mave:-)
  Hilsen Mette

 5. Skøn læsning og skønt billede.
  Jeg synes det er dejligt for jer, at der bliver holdt ekstra øje med ham Alfred derinde, der jo bare klarer sig så flot.
  Hæng i, Christina!

 6. Nej hvor dejligt at han bare vokser som han skal. Jeg har også hørt at når man er i ro og ligger meget ned at bliver flowet bedre og dermed skulle babyen have lettere ved at vokse – så når du siger du intet laver fordi du er tvunget til at ligge i sengen, jamen så laver du da en skøn lille dreng!

 7. Ih Christina, det er sørme god læsning! Jeg fødte præcis 6 uger før tid, og lægen har efterfølgende fortalt mig, at det eferhånden ikke betyder det store, at børn fødes 6-8 uger før termin. Vi taler selvfølgelig om raske børn. Det er kommet glædeligt bag på mig, at min Oscar ikke viser det mindste tegn på sin tidlige ankomst til verden 🙂 Jeg deler det med dig, for sådan noget ville jeg da godt selv have hørt inden fødslen.. Glæder mig over at lille Alfred faktisk er så stor 🙂 Skønt navn I har valgt til ham <3
  Smil og tanker,
  Berit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.