Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Inden drømmeland |

Inden drømmeland

Ida er simpelthen så glad for hendes shuffle books. Hun har elsket dem fra første dag. De følger hende i tykt og tyndt. Hver dag er de med i dagplejen.

Det betyder at hun så nu i en alder af 2 år og tre måneder kan samtlige børnesange fra de små synger etc.

Jeg kan varmt anbefale dem!!

– Posted using BlogPress from my iPhone

17 thoughts on “Inden drømmeland

 1. Sejt med en anmeldelse af en meget kær lille pige. Har godt set dem og overvejet dem til Øglen. Men nu tror jeg da, at jeg vil lade være med at overveje mere, og så bare drible ned og købe en. Eller flere… 🙂

 2. Tak for tippet. Liv er også super god til at synge, men vi har ikke disse kort. Jeg synes det er en rigtig sjov ide, så jeg vil straks købe nogen.
  kh Tine

 3. Nej hvor sødt altså… Hun er bare skøn. “Store, runde mave…” hehe vist meget beskrivende for dig nu!?
  Tak for godnatsangen 🙂

  Kh

 4. Hehe, hvor hun da bare bedårende! Jeg er selv ved at øve mig i puttesangen – har en meget kyndig 5-årig nevø som underviser, som insistere på at jeg skal synge den for ham når jeg babysitter 🙂

 5. Hej Christina.

  Åh mit hjerte smelter, hvor er hun skøn hende Ida :o)

  Jeg har aldrig hørt om Shuffel books. Men vil gerne indrømme, at jeg snarest vil bestille en boks til vores 1½ år gamle godte, Asta. Hun elsker musik, sang og fakter. Dit indlæg her er jo en gave :o)

  Tak for det Christina, og rigtig god weekend til dig og dine.

  Kh Anette

 6. I’m in love!
  Og nu skal jeg helt sikkert ud og købe lidt til barnet, for her i huset synger vi os hæse næsten hverdag.
  Go fredag.

 7. Slap af hvor hun er nuttet!!
  Elsker at der lige en gang i mellem er nogle få ord og fraser hun lige kan, og så giver hun den gas. Smelte, smelte, smelte!
  Nå, men jeg kan da godt se at vi også må eje det der shuffle noget! Skide smart!
  Held og lykke med den forestående fødsel! Smuk mave du har!
  (skruk? ja, det tror jeg nok!)

 8. Hvor er hun sød og dygtig hende Ida !
  Jeg har en lille Alfred ( mit barnebarn ) som blev et år igår, og nu ved jeg lige hvad han skal ha´ på Søndag når vi skal fejre hans fødselsdag.
  Tak for tippet :o)
  KH Jytte

 9. Min datter fik også shuffle book i julegave. Og hun er også helt vild med dem. (hun er 18 mdr. i dag)
  Og efter at vores dagplejemor havde set dem, så har hun også købt dem, og de andre børn elsker dem også :o)
  De er så skønne, og jeg er vild med billederne :o)
  Kh. Lena

 10. Hvor er I søde! De har også lige fået en kasse i vores vuggestue og Maja på 2½ elsker dem også. De har siden jul stået på vores egen ønskeseddel, men vi har desværre ikke fået dem endnu.

  P.S. Da vores Ida på 5 år kiggede med på filmen sagde hun “det lyder ligesom dig, mor!” og jeg må give hende ret i, at du lyder fuldstændig som mig! Sjovt, når der sådan kommer lyd på på et ansigt man er vant til at se sparsomt på billeder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.