Fotomodel for en stund

Igår aftes var jeg ude at få taget billeder af min store mave med Alfred i. Mette Risager, som er en af mine bekendte, er selvlært fotograf og tager de fineste billeder – både af naturen og af børn/voksne. Jeg kan blive helt paralyseret af hendes naturbilleder.
Hvis I kigger ind på hendes side med graviditetsbilleder, så kan I se, at hun lige rammer det, jeg eftersøger. Masser af skygge og ro og ikke så meget bar krop.
Jeg er ikke god til at stille mig op og sådan gøre mig til, så jeg var ret nervøs. Selvom at jeg kender Mette – så falder det mig slet ikke naturligt at blive set gennem en linse. Heldigvis fik Mette mig hurtigt til at slappe nogenlunde af.
Der er lang vej til at jeg stiller mig op, som Ida med største selvfølgelighed gør på dette billede. De små kan altså bare det der. De elsker rampelyset 🙂

Jeg har smugkigget på de billeder, der blev taget af mig igår. Der skal nok blive nogle stykker, som jeg vil blive rigtig glad for.
Især et – som egentlig blot blev taget som et forsøg. Et billede, hvor Marie er med. Egentlig ville jeg ikke have børnene med. Det skulle blot være af maven – ikke andet. Men Mette skulle lige prøve noget af…. Og rent faktisk – jeg knuselsker det billede allerede…

Jeg glæder mig til at få billederne hjem. I næste uge tror jeg, at jeg har dem. Det bliver så spændende at se, hvad hun har fået ud af min noget udspilede vom.

5 thoughts on “Fotomodel for en stund

  1. Dejligt at læse at du har fået taget nogle billeder af maven. Håber at høre lidt mere om, hvad du endte med..
    Hvor er hun bare skøn!

  2. Hejsa, og skønt billede af Marie 🙂
    Ville blot fortælle at den lille fine hæklede vest, med det super søde blomster-broche lå i min postkasse idag 🙂
    Hvor blev jeg bare glad, og kan slet ikke vente til Viola bliver hentet i sin vuggestue senere… For så skal hun jo prøve den, og jeg skal som lovet nok lægge billeder ind på min blog 🙂
    Ha´en dejlig dag, Knus Julie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.