Forårsfornemmelser

Jeg glæder mig til at trække i cowboybukserne. Generelt bare cowboystof.. jeg savner det lidt loose look og at være iklædt det jeg elsker – et par godt slidte bukser og et par converse.

Altså så når jeg fornemmer den lidt rå cowboytendens, der hærger moden, ja så klapper jeg i mine små hænder. For jeg elsker demin!!!

Jeg fik blod på tanden idag. Jeg har længe savnet at få syet mere tøj til voksne. Men grundet min form, har det været lidt op af bakken at sy, da jeg ikke selv har kunnet prøve det af…

Idag skulle det så være! Jeg har nemlig haft tanken om en bestemt nederdel længe. En af mine hæmsko er at når jeg selv tegner et mønster op, så skal jeg gerne kunne justere undervejs. Det har jeg ikke kunnet gøre denne gang. Men det færdige resultat ser vist ud til at ramme plet.

Det gule er jeg stadig gal med. Det er blevet til tittekanter enkelte steder på nederdelen.

Min lillesøster kommer i weekenden. Så skal hun prøve den af. Hun har lige figuren til at springe i sådan en nederdel.
Gad vide om jeg kan komme i den en dag? Svinder man mon ind over hoften igen?

11 thoughts on “Forårsfornemmelser

 1. Håber så sandelig man svinder ind om hoften igen 😉 Ellers ser det også sort ud for mig – og jeg skal først føde til august.

  Nøj nøj nøj det er en fin nederdel.

 2. Hvor ser den bare fin ud – iih jeg gad virkeligt godt at jeg kunne sy til mig selv!
  Mine hofter blev også større under min graviditet men er desværre ikke blevet mindre igen 🙁
  Jeg håber du er blevet i lidt bedre humør igen og at lillebror holder sin gode vægtøgning.

 3. Elsker kombien af denim og gule tittekanter. Har du lavet pipinbåndet selv? Eller kender du til en DIY på det…har nemlig hørt det skulle være nemt nok, men kan ikke lige gennemskue fremgangsmåden…

 4. Hvor er du dygtig!! Jeg fik aldrig kvitteret for suttekæden. Den er perfekt.
  Nu har du ikke lang tid tilbage før du kan se din baby i øjnene – og trække i et par jeans. Oh happy day! Kh Estrid

 5. Jeg håber sørme også hofterne sviner lidt ind igen sammen med noget af det overskydende sul, ha ha. Er også gået godt igang med at skrabe en ny garderobe sammen og det er især benklæder og nederdele der er en mangelvare. 4,5 kilo presset ned gennem hoftepartiet sætter altså sine spor i bredden 🙂

  Er også SÅÅ træt af jersey og løst stof og sådan en denim nederdel er lige hvad jeg går og søger, måske man selv skulle kaste sig ud i lidt mere voksen-syning, så er der også større chance for at det bliver som man gerne vil have det – og kan tilpasse det til de brede(re) hofter 🙂 Super flot detalje med den gule tittekant.

 6. Den svinder ind håber jeg. Je går stadig og venter på at min krop skal blive “pæn” igen. Og forsøger nu for jeg ved ikke hvilken gang på at det skal lykkes….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.