Babytæppet fra Maren

Jeg glæder mig som et lille barn. Maren, som har bloggen Gro Godter, er ved at strikke et babytæppe til min lille Alfred. Jeg er slet ikke tålmodig og kan slet ikke gejle at kaste mig ud i hulmønster etc. Derfor spurgte jeg Maren.

Hun laver så meget lækkert strik… mon hun ville?

Billedet er lånt hos Maren 🙂

Ja – prøv lige at se, hvor langt hun er nået! Jeg glæder mig så meget til at modtage det færdige tæppe. Jeg har sendt hende en bunke økologisk baby uld. Det bliver så fiiint!
Opskriften er fundet lige her.

Jubiii…. det ser så lækkert ud!

7 thoughts on “Babytæppet fra Maren

 1. Hvor er det også bare fint Christina. bliver helt misundelig. Og smukt arbejde fra Maren. Jeg mindes min mor, som var tusindkunstner ind i strikkens verden. Og så har jeg fået bestilt tid til mavebilleder hos Mette. Spændende, og lidt grænseoverskridende synes jeg. 🙂
  Rigtig god weekend.
  Ulla

 2. Hej Ulla – hvor er det fedt at vide.. det er så spændende.. du bliver så glad for dem.. tro mig!

  Hej Louise.. tænkte faktisk på dig idag.. gad vide hvornår du går i fødsel?

 3. Hej Christina.
  Jeg har født – d. 2. marts (19 dage før termin) Så kunne Lille A ikke vente med at se verden og os længere. Jeg har tænkt på dig hver dag, siden vi var hos Lis. Har fået så stor respekt for dig, din måde at skrive på, din blog og det at føde alt for tidligt.
  Kram Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.