Voksi-workshop

Weekenden er slut og jeg er så mættet efter en workshop fyldt med hygge, lækkerier, kyndig vejledning og tøsesnak.

Det er så inspirerende og kreativt gødende at være sammen med piger, som elsker at lave det samme som jeg. At sidde med næsten begravet i stoffer – ikke de euforisernede af slagsen – giver mig en særlig glæde, som mange af jer i blogland sikkert deler med mig. Så det behøver ingen uddybelse.
Denne her voksi-workshop, som Lis har afholdt, har været spændende. Vi, Louise og jeg, har fået lavet hver vores pose til de små i vores maver. De har fået hvert deres udtryk, hvilket er det særlige ved at applikere. Det bliver så personligt og særligt.
Derudover har jeg fået øjnene op for, hvilket stort arbejde Lis sidder med, når hun laver disse på bestilling. Det har taget os 2 hele dage at lave poserne færdige. De er virkelig tidskrævende og kræver tålmodighed og sans for de fine finesser. Jeg forstår så absolut, at folk er vilde med Lis´ voksibetræk. Købere har så også bare at værdsætte det færdige resultat – for det komme ikke af sig selv eller uden en reel interesse og kærlighed for “jobbet”. Det har virkelig overrasket mig. Men det finder man jo først ud af, når man har fingerne begravet i “kagen”.

Måske var vi gravide måske en del timer mere om jobbet, end Lis var?! For mit vedkommende havde jeg i mente, at det ikke sådan lige var til at komme omkring og at det var med at tage den med ro. Måske var det derfor, at jeg i stedet kastede mig over kage og guf?

Jeg er mættet nu og træt. Jeg er træt i maven – bogstavelig talt. Jeg har smæsket mig i kage, lækkert guf, frugt, multebær og drukket tranebærsagt – tænk at Lis´havde det i mente 🙂 Hun er gennemført på mange måder! Jeg kan ikke rumme mere – især ikke det spiselige. Mit hoved rummer så meget tant og fjas – så jeg slet ikke kan forholde mig seriøst til mere de næste par dage.
Min voksipose er blevet så gennemført lækker – jeg er så tilfreds med resultatet og glæder mig til at svøbe lille Alfred i den til april. Den vil jeg vise frem i eftermiddag, hvor lyset er til at kunne tage nogle fine billeder.. Desuden kræver applikationen også særlig forklaring og love-link…
Jeg er her til morgen mørbanket. Jeg har en hoste, som trækker tænder ud. Det er lige før, at jeg presser lillebror og resterende væske ud, hver gang jeg hoster. Håber jeg kan sove mig lidt fra det. Jeg orker knap nok besøget på OUH lige om lidt. Hjemme venter min dyne i hvertfald på mig!
God mandag til jer alle.

7 thoughts on “Voksi-workshop

 1. Det lyder virkelig som en rigtig hyggelig weekend. Tænk at kunne være krea non stop uden at blive forstyrret af mand eller børn ;D Glæder mig til at se betrækket i morgen.

 2. Nu si’r du Alfred ik’? Er det så fordi det er blevet det navn? For det er et GODT navn! Og jeg glæder mig til at se hans voksipose:o)

 3. Hejsa, det lyder vel nok som en dejlig dag,
  og jeg håber at din blærebetændelse er ved at forsvinde 😉
  Jeg har prøvet at maile dig et par gange, men jeg får svar tilbage om at mailen ikke kan leveres!
  Har tjekket din mail igen og igen..
  Ellers kan du lige få min mail som bruges til brudekjole-bestillinger: mail@edelweiss-lillesod.dk
  Glæder mig til at se vesten 🙂
  Kh. Julie

 4. Hej Christina.
  Det var så hyggeligt. Mange tak for inspirerende og dejligt selskab. Dit betræk blev bare så flot, personligt og kærligt.
  Du har virkelig ret i, at man finder ud af, hvilket stort arbejde og sjæl Lis ligger i sine ting. Et er at blogge – noget helt andet er at møde bloggere IRL, og så endda på Lis´ sted.
  Rigtig god bedring med hosten og fortsatte ønsker om det bedste for graviditeten fremover.
  Kh Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.