Voksi´ going danish

Her er mit voksibetræk. Jeg er bare blevet så glad for det færdige resultat. Som jeg har beskrevet tidligere i dag, så er jeg væltet bagover af overraskelse over det stykke arbejde, der ligger i sådan et betræk. Jeg tænker, at der selvfølgelig skal være en portion rutine i sådan et stykke arbejde. Når man prøver det første gang, så famler man sig lidt i blinde, hvorimod har man syet dem en masse gange, så springer man nok en masse tankevirksomhed over.

Dog må jeg understrege, at der altså er så mange detaljer i posen + applikationer, der kræver lidt koncentration. Det har været ret underholdende og udfordring, ikke mindst.

Nu ligger posen ellers klar til lille Alfred – ja det er blevet navnet. Og det bliver nok ikke lavet om – Ida render rundt og siger, at lillebror kommer ud til påske og at han hedder Alfeed. Navnet er vi glade for – desuden kan vi ikke lave det om nu, hvor Ida har taget det til sig 🙂

Applikationen kræver lidt forklaring. Måske har du allerede genkendt motivet?

Applikation og broderi

Jeg har en særlig kærlighed til Mariann Doherty´s grafiske illustrationer.  Hvis der ikke er en klokke der ringer, så kig forbi going Danish. Hendes illustrationer vækker en masse nostalgi og lethed. Og så taler de altså bare til børn og barnlige sjæle.

Elefanterne her er så bedårende. Så med særlig tilladelse har jeg fået lov af søde Mariann, at applikere disse elskende elefanter. Er den ikke lige i skabet på sådan en kærlighedsdag som i dag? Jeg er i hvertfald så glad for udtrykket og fordi jeg har fået lov. (Tak Mariann!)

Rigtig god valentinsdag.

19 thoughts on “Voksi´ going danish

  1. Hej Christina. Hvor er den fin. bliver bare så nervøs nu. Jeg har nemlig allieret mig med en meget sykyndig veninde, og skal i gang med voksipose betræk nu hvor min barsel starter meget snart. Nu er det så jeg, at det nok er meget godt, at jeg ikke skal sidde med det selv.. ups er virkelig ikke en syørn 🙁 … Måske jeg kan lokke ud af dig, hvor meget stof der skal indkøbes? Og evt. om hvor hvor der kan købes mønster? (dog ikke væsentligt, hvis et problem, for anden bekendt ligger vidst nok inde med sådant).
    Og så lige til det fine navn, som sjovt nok også er et af de 2-3 stykker der snakkes om her :D.
    KH
    Ulla /

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.