tisse.F**cking.kone

Jeg er lige væltet ud af sengen.. Ligger syg siden i søndags med influenza. Ja – vi har endnu ikke sluppet taget på al den sygdom. Hvorfor troede jeg egentlig, at den sprang mig over? Nej da – Chris – nu kommer jeg og fanger dig.. Og det er f… ikke engang sjovt!

Og for det så ikke skulle være løgn – så har Ida grædt hysterisk hele natten. Hun vågnede op og rev sig i bleen og var så frustreret og ked af det. Efter et nærmere kik – så kunne vi godt se, at hun var lidt rød, men ikke sådan, så hun burde have gået så agurk. Men efter en masse forsøg på at lette hendes ubehag (bad, numsecreme, kold kogt klud, you name it) intet virkede.
Hendes nat har været ulidelig. Vi har revet os i håret for at gøre det godt for hende – uden held. Det gør så jammerligt ondt, når man intet kan stille op for at trøste sit barn…

Sidst på natten kørte det så i maven på mig af udmattelse. Plukveerne kom væltende, så nu var vi to, der var frustrerede. Jeg tudede af træthed og bekymring – Ida, fordi hun ikke kunne få ro i “røven”.

Manden lå bare der og var vist lettere opgivende og rådvild. Marie sov – heldigvis.

Ida har været med far til lægen. Et lettere angreb med svamp. Jo tak – ved vi ikke alle, hvordan det føles eller? Forstår sgu godt, at hun slog febrilsk på bleen. Vi prøvede på et tidspunkt at give hende luft, men jeg var bange for, at hun havde kradset sig til blods. Det har været ulideligt for hende.

Lige nu er vi andre bare kvæstet. Jeg magter slet ikke at komme ud af sengen. Maven er i ro. Men jeg er tung i hovedet af sygdom, som åbenbart hen over natten er blevet værre. Manden er på job – fatter ikke han holder hovedet oven vande.

Jeg giver snart op!

15 thoughts on “tisse.F**cking.kone

 1. Åh din stakkel Og hvor er det dog bare synd for Ida og farmanden og dig at få ødelagt natten på den måde!!!
  Alle mulige gode tanker til jer fra mig!!!!

 2. God bedring herfra også 🙂 Så snart baby er ude, og din krop er mere samarbejdsvillig, bliver det meget bedre! Har selv været der hvor du er nu, og jeg ved, at der er lys forude, så bare hæng i 🙂 og indtil da, masser af gode tanker herfra.

 3. Jeg føler med dig.
  Prøver at sende lidt gode tanker.
  Det lyder umenneskeligt hårdt. Jeg forstår godt du klynker – og du må godt! 😀
  Heldigvis varer det jo ikke evigt – selvom det føles sådan nu.
  Sidder her og tænker om hun måske kunne have børne-orm?
  Knus Maren

 4. Åhh stakkels Ida og stakkels dig. Vi har lige været samme tur igennem med Frida, svampeangreb i både hoved og røv! Cremen virker heldigvis ret hurtigt.

 5. Jeg ser frem til at cremen virker.. det er så umenneskeligt for hende. Børneorm? Så havde hun pillet sig bagtil.. det har den store haft.. det er sgu snart ligeså ulideligt! og klamt. Hun tog alt i munden i 3 års alderen.. pinde på legepladsen, blade, sten etc.. det gav bagslag en dag..

 6. Hvor er I altså bare hårdt ramt! Det er SÅ uretfærdigt. Håber snart Ida får det bedre – den kløe er uudholdelig 🙁
  Sender mange tanker jeres vej og konstaterer, jeg var den eneste, der tog hjem i søndags uden sygdom – vi kunne da godt have delt lidt!!
  Kram

 7. Apropos mormor-behov. Min mormor lærte mig at koge bittesmå klude klippet af slidte viskestykker eller lommetørklæder i stærk kamillethe. Kludene lægger man på den røde numse inde i bleen. Det lindrer rigtig godt og begge mine drenge har reageret meget fint på det.

  God bedring. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.