Tis i en kop

… har lettet mig på mange måder idag.

Jeg har brugt hele formiddagen i en hospitalsseng. Mine plukveer har været alt for kraftige de sidste par dage – associationer om at blive stukket op i skrævet med en strikkepind, er ikke helt fejltolket, hvis jeg skal beskrive følelsen. Jeg blev sgu lidt bange igår – jeg troede, at nu var det ved at gå i gang.

Heldigvis viste undersøgelser at jeg ikke var på vej i fødsel. Jeg kunne på kurven se, at lillebror har det fint, men at der jo var mange sammentrækninger.
Jeg har bare en blærebetændelse. Der skal ikke meget til, før min mave reagerer.

Jeg måtte undskylde mig selv derinde, da jeg begyndte at grine. Tænk at jeg blev så glad for, at jeg havde blæserbetændelse? Noget man som regel forpester langt væk. Denne her var “velkommen”.

Nu er der en årsag, som er løselig. I morgen er maven i ro igen.

(Det kan til tider være alt for “uhyggeligt” for mig være gravid – lige nu er jeg så udmattet af suset)

12 thoughts on “Tis i en kop

 1. Jamen så tillykke med blære betændelsen. Nej, jeg forstår dig godt, dejligt at det er noget der kan fikses, så han bliver derinde.

  Jeg fik et godt råd mod både forstoppelse og plukkeveer, du kender det helt sikkert. Magnesium, det har virket på mig både, for det ene og det andet;-)
  Rigtig god weekend.

 2. Det glæder mig at høre, det trods alt “kun” var blærebetændelse. Sådan en omgang havde jeg også inden jul – uden at ane noget..? – dog med indlæggelse ½ døgn til observation, da jeg også fik regelmæssige plukveer.
  Jeg håber det aller bedste for dig.

 3. Jeg er fuld af beundring over det ansvar og de smerter som kvinder er udsat for/påtager sig, i forbindelse med en fødsel Christina, det må være det der gør jer så uvurderligt stærke, mine tanker er ved dig og din situation, god bedring med blærebetændelsen.
  I kærlige tanker, god weekend.

 4. Av…jeg husker hvordan blærebetændelse ku’ finde på pludselig at ændre karakter og ende helt omme i ryggen. Og hvordan litervis af tranebærjuice blev ordineret. Grin hjælper helt sikkert bedre. ;o) A

 5. Åh nej da! Læser først det nu, men kan se du har været på dejlig workshop, men håber du får slappet lidt af med benene oppe og røven godt placeret i sofaen? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.