That’s the way it is

Jeg er endnu engang ude at få kørt en kurve. Igen for mange af de små spændinger.
Jeg har en mistanke om, at det er blærebetændelsen, som ikke er besejret endnu. Forhåbenligt.


Dog er det sådan resten af min graviditet forløber, som regel. Der skal ikke ret meget til. Irriterende nok. Umiddelbart har jeg ligget i sengen hele ugen pga sygdom. Idag har jeg så været oppe på benene igen. Så det er jo ikke for meget gåen rundt, der er galt.

Allerede igår tænke jeg på, at jeg hellere måtte tage herind i dag. Man har jo sine fornemmelser og kender rutinen, når det nu er 3. gang.

Jeg er ikke bange overhovedet. Der er styr på det herinde! Men hold kæft de knokler på. Her er 1. jordemoder til at køre afdelingen. Det er så urimelige forhold! Både for de nervøse gravide og jordemødrene.

Nedskæringer min bare r…

8 thoughts on “That’s the way it is

 1. Øv øv øv igen igen… Håber det er blærebetændelsen der stadig hærger og at det er bedre nu. Her har jeg også ligget på langs hele ugen æv øv. Min graviditet går ellers stille og roligt derudad, men med mægtige smerter hen over ribbenene og det er fandme heller ikke sådan at spøge med… det gør satme ondt!. … Men alt det bedste til dig/jer og god bedring. ps. hvornår var det din termin er?
  KH Ulla/frk. sannemand

 2. Hej igen. Puha en eftermiddag. Jeg har brugt 4 timer på OUH. Alt er vel. Jeg er hjemme under dynen nu. De kan ikke sige hvorfor. Men blærebetændelse er det ikke.
  Jeg er sgu lidt drænet.

  Ulla – jeg har termin d. 24 april. Jeg føder før tid. Spørgsmålet er bare hvornår.

  Jeg tror jeg holder mig en blog pause. Jeg er så træt af at den er fyldt med intetsigende ynk og sygdom. Trænger til et boost i latter-tanken!

  Knus fra Christina

 3. Pas på dig selv..
  Jo længere tid du kan trække fødslen, jo bedre. Jo.
  Nåhm, bare det jeg ville sige. Af bitter erfaring klogere.
  Gode tanker fra Fru Z

 4. Det er skidt med de nedskæringer i vores sundhedsvæsen Christina, jeg håber at resten af graviditeten må forløbe godt.
  I kærlige tanker, god Søndag aften.

 5. Hej Christina!
  Jeg har fulgt lidt med på sidelinien her på sidste – jeg kunne nemlig genkende mig selv i en del af det du skriver.
  Jeg føder også før tid, uden at der er nogen der ved hvorfor. Den første 11 uger før tid, og den anden 15 dage før tid, hvilket var en kamp med sygemeldelse fra uge 18 og total ro hjemme på sofaen. Anden gang vidste vi jo at risikoen var der, men hvor var den viden drænende! Forstå mig ret – jeg er jo taknemmelig over at det lykkedes at holde på min lille fis så længe, men det trak tænder ud at tage på hospitalet og blive scannet og få kørt en strimmel i tide og utide!
  Jeg kan kun sige: hold ud – og lyt til din krop. Men det kan jeg jo allerede fornemme at du gør.
  Jeg ønsker dig det bedste.
  Kh Karen

 6. Hej christina..

  Ja så faldt jeg over din side igen. Har besøgt den før, men faldt over den da jeg googlede seersocker!! Jeg er lige gået på barsel(termin 26 april)og tænker at nu skal det være. Altså at jeg skal prøve og være kreativ! Fik til min søn (fra 2008) foræret et sæt sengetøj i tyrkis bæk og bølge med en bort med hans navn. Virkeligt fint – sådan et sæt skal vores kommende babypige da også ha´tænkte jeg. Hvor svært kan det være!!!!! Men svært åbenbart for en kreajomfru som søgte med lys og lygte efter stoffet på nettet. Måtte til sidst ringe til stof og stil for at høre om de da for pokker ikke havde sådan noget, og den søde dame fortalte mig,at det også hedder SEERSOCKER.Se så blev mulighederne jo mange og de skønneste farver dukkede op, ikke kun den fise lyseblå og røde som jeg ellers havde fundet. Har netop bestilt 3 meter lilla/lyslilla SEERSOCKER og kan se du har laver en buksedragt i dette stof. Blot en ud af mange fantastiske flotte ting du har krearet! Synes dine ting er virkelig flotte.Har en naiv idé om, at jeg også kan komme til at lave sådan noget tøj, men for nu må jeg hellere klappe hesten og starte med et ydmygt sæt sengetøj og se hvordan det går. Venter spændt på postbudet så jeg kan komme igang:)
  Til sidst vil jeg bare lige ønske dig og din familie tillykke med det kommende drengebarn. Ved af erfaring at, Selvom processen kan være lang og smertefuld er produktet det hele værd!!(må se om det oså kommer til at gælde mit sengetøj hihi) Kærlig hilsen Natascha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.