Same procedure as last time

Hjemme igen – med samme fornemmelse som sidste gang. Dog uden den store knude i maven. Som sagt – jeg ved, at han har det godt. Der er energi på drengen, det er det vigtigste (!?)

Dog er tidspunkterne for undersøgelserne ændret. Jeg skal nu tjekkes hver 4. uge og scannes igennem i stedet for hver 8.
Han ligger inde for normal området, hvad angår vægt – dog er hans maveparti under. Ikke voldsomt, men alligevel vil de holde øje med, om han så i det mindste holder sin egen kurve. Hans vægt ligger ca. på 1100 gram.

Jeg må lade være med at tage det for tungt. Det var samme procedure som med Ida. Hun var indefor samme vægtklasse – og kom efter det, skal jeg lige love for. Og det vil bette manden her også.

No doubt about that!
Jeg bliver glad bare jeg mærker hans bevægelser og ser (ved scanningen) hans små fingre nusse rundt. Der er tid endnu til at spise sig tyk og fed.

12 thoughts on “Same procedure as last time

 1. Hvor langt er du nu Christina?
  Godt at høre, at du har en god fornemmelse selv og heldigvis/desværre kender du turen med Ida og ved at det ender med en kraftkarl af format i den sidste ende. Knus til dig!

 2. Hej AB – jeg er i uge 28+2. Så har lidt tid at løbe på, heldigvis. Jeg er ikke bange som sådan.. jeg ved jo hvad udfaldet bliver og pigerne er godt med…

  Tak 🙂

  Hej Onkel A. Ja han skal nok indhente pæren 😉

 3. Dejligt scanningsbillede af den lille gut, jeg er sikker på at han nok skal vokse sig stor og stærk, så han kan tæve søster 🙂

 4. Så fint at han spreller og viser at han har det godt! 🙂 -og så er det jo betryggende at de følger godt med!

  Ønsker deg mange GODE graviddager ennå! 🙂
  Klem

 5. Hejsa..
  Faldt lige over din blog, og har læst om din graviditet.. Jeg kender det hele så godt, er selv gravid, uge 25, og har været sygemeldt siden uge 8. Jeg har tabt 18 kg indtil nu, og har ingen energi overhovedet. Har en lille dreng på 2½ som er meget syg og døjer med eftervirkninger af at han blev født for tidlig, så vi er i scanninger hele tiden, plus jeg er ved lægen mindst en gang om ugen, så åh hvor jeg føler med dig.
  Samtidig synes jeg det er rart at høre om andre der ikke bare har den perfekte gravivitet, ikke at jeg ønsker det for nogen, men tror du ved hvad jeg mener..Smil.
  Jeg har tilladt mig og blive din faste læser, og det kunne jo være du havde lyst til at blive min… smil..
  Ha en dejlig aften.
  Stort smil fra Tina

 6. Uhh Christina, stort stort tillykke med den smukke mave! Jeg hænger i bremsen i bloglæsningen. Skønt at se hvordan du strutter og den lille filur ser ud til at trives – måske en lille kopi af Ida, dog med en bette tap!

  Stort kram herfra Camilla

 7. Gik faktisk og tænkte på dig og mindstlingen, da jeg så du havde skrevet. Godt det gik fint med ham og han allerede nu satser på en fremtid som sprællemand.
  Jeg gik mest og tænkte på hvad han mon skal hedde? Jeg tænker at han måske er en Niels….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.