Lortet driller!

Jeg er ved at hækle den populære vest til Ida. Mange af jer har afprøvet den. Den er kæmpe kær og vil være så fin i denne her lyserøde farve..
Jeg følger opskriften via familie journalens hjemmeside. Der er altså noget der ikke stemmer.

Er der nogen af jer, der evt. kan hjælpe mig? Eller bare bekræfte, at der er noget i deres opskrift der IKKE passer! De første rækker stemmer slet ikke!

Jeg får spat!

21 thoughts on “Lortet driller!

 1. Er næsten færdig med mit første eksemplar. Det hele har passet, dvs alt pånær størrelsen. I min verden hænger det ikke helt sammen at min datter på 15 mdr skal have str.4 år. Diagrammet har været den store driller her..

 2. Når jeg følger de første 8 rækker, så ligger udtagningerne ikke lige over hinanden.. Der hvor man slå 2 stangmasker op i en.. Start og slut stangmaskernes antal passer ikke helt, hvis de ligger over hinanden.. hmm. Det er nok bare mig?

 3. Altså de forrykker sig hele tiden en lille smule i forhold til hinanden. Men det er frem og tilbage hele tiden, så i enden passer det.
  Men hvis det passer i maskeantal hver eneste gang og i hver ende, så burde det virkelig passe til sidst. Du kommer ikke til at lave noget lidt mærkeligt med vendemaskerne? Du er velkommen til at maile billeder til mig hvis det er 🙂

 4. Nårr.. så de forskyder sig frem og tilbage.. Altså i starten passer de jo over hinanden.. men ved række 5 kommer forskydningerne så? Umiddelbart passer det fint, når jeg holder dem over hianden. I sidste ende giver det vel samme maskeantal? Det vigtigste er vel udtagningerne? Jeg prøver lige videre indtil diagrammet… så ser jeg om det holder.. ellers river jeg det sgu op igen…

 5. Jeg kan slet ikke hjælpe dig, men vil bare sige at det er et vildt god, smuk og sigende blog-header du har fået dig. Måske er jeg lidt langsom at jeg ikke har set den før, men uanset hvad, så er den meget poetisk og fin.
  God weekend.
  – Katharina

 6. Njahh.. ved ikke om det lige bliver værre i række 5. Har et topstykke liggende herhjemme, men lidt svært lige at se med det garn og i lyst. Men hvis du strengt holder dig til det antal masker som de angiver i opskriften og det passer i antal mellem udtagningerne og i enden af hver række så bliver det fint til sidst. Nu har jeg som sagt lavet et par stykker efterhånden (synes nemlig de er ret så fine).
  Men god ide lige at gå videre og så hvordan det bliver, som sagt, passer det altså med antallet i opskriften.
  Hvis diagram driller spørger du også bare.

 7. Nu bliver jeg jo pænt nysgerrig…og gik så ind for at finde opskriften…Men hvor gemmer den sig lige???
  Pøj pøj med dit projekt…den ser sååå skøn ud, at jeg da vist også er nødt til at prøve kræfter 😉
  Mvh Tina

 8. Sjovt Christina, det her var lige præcis den første kommunikation vi havde i blogland 🙂 Den gang var det vist din svigermor opskriften drillede 🙂 Håber det lykkes for dig 🙂

 9. Jeg bøvlede rigtig meget med maskeantallet på vesten den første gang, jeg hæklede den. Mit problem viste sig at være, at jeg ikke fik hæklet den første stangmaske i næste række i samme maske som de to “vende-luftmasker” var. Giver det mening? Det hjalp gevaldigt derefter, men selvom jeg efterhånden har lavet vesten rigtig mange gange, så kan jeg godt opleve at det driller engang i mellem.

  Jeg oplevede også problemer med størrelsen, men er gået en størrelse op i hæklenål – i hvert fald når jeg hækler i str. 2 år.

  Håber du får det hele til at passe – det er bare så belastende at skulle trevle op hele tiden ;o/

  Kh. Lone

 10. Wow den vest er fed… Ved første tanke mente jeg at jeg havde opskriften. Men det var ikke den drops model, som jeg troede. Rundt bærestykke har bare bedre pasform!

  Derfor ville jeg også forsøge at finde den på familiejournalens hjemmeside, som du skriver, men kunne ikke mindes at jeg havde set den før og fandt den heller ikke i dagens forsøg.
  Jeg håber du vil lægge et link på din blog eller fortælle hvor på siden den ligger.
  På forhånd tusind tak!! Held og lykke med dit projekt og glæder mig til at se den færdig 😉
  Kh
  Majer

 11. Hej Christina,
  Jeg følger lige med i hækleprojektet – og glæder mig til at se resultatet 😉
  …og så må jeg jo selvfølgelig også selv prøve kræfter med den!
  Mvh. Karen

 12. Kanon! Tusind tak! Den må jeg igang med her til morgen… 😉 har lige noget garn på lager ;-D

  Al skrift var på min skærm sort, så jeg lagde ikke mærke til at der var et link i familiejournalen. Først da jeg blev opmærksom på det. Sådan kan man være så hjælpeløs en lørdag eftermiddag… sorry.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.