Jeg skal da ha!

Kender I ikke det, at man flyver rundt i skabene efter et eller andet at fylde i hovedet?
Vindruer, appelsiner og æbler tiltaler mig så absolut ikke! Jeg har rendt rundt siden kl. 20 for at finde et eller andet, der kan give mig et boost sukker.

Totalt latterlig sidder jeg så nu og fylder mere michelin i min allerede udspændte krop. Langt inde i skabet fandt jeg nogle marshmallows, som sikker også er for gamle. Jeg bliver sgu lidt træt af mig selv, faktisk. Jeg synes jo egentlig slet ikke, at de smager særligt godt! Jeg kan bare ikke lade være. Er det også sådan at være gravid?

Eller måske er det fordi jeg er alene hjemme. Så skal jeg bare lave lidt “ulykker”. Tror jeg havde behersket mig, hvis Henrik var hjemme.. LOL

Tror jeg burde trille ind i kasse i stedet.. inden jeg brækker mig! Gud fri mig vel!

10 thoughts on “Jeg skal da ha!

 1. Ha ha – kender problemet alt for godt. Det har dog intet med min gravidtet at gøre måske nærmere “kedsomhed” når jeg er alene hjemme. Oftest kan det klares ved at kaste en håndfuld rosiner i gabet men ind i mellem råber kroppen på RIGTIGT sukker… chokolade fx 😉

 2. Jeg er ikke gravid og har lige lavet samme nummer, og ved du hvad?
  Jeg fandt en magnum bagerst inde i fryseren.. Mums!

  Måske det er noget der sker i vores kvindelige hoveder når vi er alene hjemme og ungerne sover?
  MÅ.HAVE.SUKKER!!! 😉

 3. Ups, kender jeg for godt. Og er ikke engang gravid 😉
  Ja, det er mig i morfar (kærestens), men en af hans venner har valgt at dække sig med et af mine hæklede tæpper 😉

 4. Aj, det kan vist ikke undskyldes med en graviditet. Jeg var også desperat………men jeg er bare lidt småtyk. Klarede mig igennem krisen med et par tørede abrikoser – klap,klap – selvom der ligger både chokolade og skumfidusser i skabet- mere klap,klap. Sov godt…….

 5. Uh – den kan jeg altså også sagtens lave uden at være gravid.. Her blev det kun til varm kakao og en af Karolines 1kr’s disney-snold-poser.. (mor skal nok købe en ny inden fredag lille skat;)
  Ville hjertens gerne ha’ byttet for marshmellows;)
  Kh Anne

 6. Synes måske det er lidt uretfærdigt, hvis det kan tilskrives graviditeten, for så har vi andre jo ikke en chance 😉 – for jo, kender det alt alt for godt og ih, hvor kan man ærge sig over sig, når man ikke finder noget.

 7. Hihi.. jeg er også gravid i uge 26… men men er så i modsat grøft, har tabt 18 kg og kan næsten intet få ned, så har ingen energi, derfor sygemeldt. men gud hvor ville jeg dog ønske jeg havde det som dig, smil,,, sku heller det end at have det sådan her. smil.
  Sov dejligt.
  Smil fra Tina

 8. Ja, det kender jeg alt for godt… Har lige kværnet en pose tortilla-chips selvom de var blevet bløde, bare fordi jeg måtte have et eller andet! Jeg er godt nok ikke gravid, men ammer – det må da også kunne bruges som undskyldning? 😀

 9. jeg har det på fuldstændig samme måde… Og hvis jeg hygger i det skjulte, kan jeg godt finde på at gemme det væk, hvis en i huset pludselig dukker op – for så er der ingen der kan se det = så feder det nok ikke… hvor dum kan man (jeg ) være !!!!

  Og jeg er IKKE gravid, men kan godt “hygge” alligevel. Og bagefter er jeg pissesur på mig selv – for jeg ville jo gerne slippe 6 – 7 kg… HÅBLØS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.