Jeg er helt euforisk og glæder mig for vildt til at komme igang med nogle hemmeligheder til forårsmarkedet i Pakhus 16 .
Desværre skal jeg ikke være med selv med bod denne gang. Jeg står jo med den lille ny på det tidspunkt – og helliger mig projekt barn 100%. Det betyder dog ikke, at jeg ikke dukker op dernede på den ene eller anden måde.

Jeg vil i den søde ventetid, kaste mig ud i at kreere nogle sponsor gaver og bakke op om projektet alt hvad der er mig muligt. Det er et kæmpe stykke arbejde Lis, Pernille og Carsten har gang i. Hatten af for deres ildsjæle!

Lige nu skal jeg bare være hemmelig og inddrage alt dette her garn fra Rasmilla. Jeg er vild med Rasmilla´s yndlingsgarn. Det er så let og overskyggende lækkert . Alle de farvernuancer er svimlende og det er umuligt at vælge ud.. Jeg har lavet vest og trøje til Ida i dette her garn – garnet er lavet af 50% uld og 50% bomuld. Altså kan det bruges året rundt – da det slet ikke bliver for varmt på de kølige sommeraftener.

Nu bliver der brugt rester til små hyggelige gaver til de første besøgende på markedsdagene i maj. Et sjovt projekt.

10 thoughts on “

  1. Uhh hvor spændende.. Jeg både elsker og hader hemmeligheder. Man bliver jo så nysgerrig. Men slet ikke gaver til udstillere?? suk… 😉

  2. Hehe, kunne man mon være så heldig! Glæder mig hvad enten det er med eller uden overraskelse 🙂

    I øvrigt ser det garn da ret så lækkert ud, og prisen ser da også rimelig ud på nettet, ved du om det egentlig kan købes i butikker rundt omkring?

  3. Jeg er vild med det.. og ja prisen er rigtig fin… jeg ved faktisk ikke om det kan købes i butikkerne.. faktisk tror jeg det ikke – uden at være sikker… Jeg har kun købt via hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.