Graviditetsbilleder

Jeg har virkelig forsøgt at få Pomfritten (manden-min) til at tage billeder af maven med Alfred i. Jeg kan dog bare ikke overføre min interesse i foto og kunst til ham. Desværre – så billederne bliver lidt for almindelige og kedelige og ligner ind i mellem mest af alt en blodsprængt badebold med bamsenavle.

Jeg vil egentlig bare gerne forevige min mave – sådan på den fede måde. Det er sidste udkald, hvis jeg skal have lavet noget særligt – og gerne indenfor kort tid.

Hvis alt går efter “min normalitet” – så kan jeg føde om 4 uger allerede. Selvom at jeg har termin d. 24. Min mave arbejder godt derudaf – og min egen fornemmelse er, at jeg skal være heldig, hvis drenge-barnet bliver inde i varmen til midt april.
Så skal jeg have taget nogle fede billeder, så er det jo egentlig nu – hvis jeg skal nå det. 
Jeg så et smukt billede hos Marie sidste år. Hun havde fået taget et rigtig lækkert billede af maven. (tror hun har taget billedet af sin side) Men det var et skønt skønt billede. Hendes yndefulde billede – blev totalt tatoveret med kæmpe gul signering fra fotograften – man skulle ikke være i tvivl om, hvem der havde taget billedet. Hvilket Marie var vildt ked af, forståeligt nok. Det var jo den smukke mave og ikke fotografen, der skulle huskes.. 
Anyway – der er mange måder at forevige på – og mange kunstnere (fotografer) gør det på deres særlige måde.
Nu har jeg googlet en masse graviditesbilleder og fundet mange ret flotte. 
Dette her billede synes jeg er sjovt – men jeg kunne nu ikke tænke mig, at stå model til sådan et udtryk. Tror sgu ikke Henrik ser så “nydelig feminin” ud oppefra og ned…. (?) 
Der er bare ting, jeg ikke lige vil dele med ham…
Billedet har jeg fundet på Babybusiness, hvor der linkes videre til en amerikansk blog – som viser noget “anderledes” (læs kiksede) graviditetsbilleder frem. Altså – udtrykket vælger man jo selv, ikke?
Jeg er gået i tænkebox… Jeg synes nemlig, at mange af billederne også har noget “erotisk” over sig, hvilket jeg slet ikke bryder mig om.. Det skal være enkelt og ligetil men anderledes. Sådan noget med synlige brystvorter og køn – kan jeg slet ikke arbejde med.. Silluetter, masser af skygge og sort/hvid synes jeg er meget fint.
Dog må jeg pointere, at jeg stødte på mange sider,  hvor fotografen fanger det smukke… Se blandt andet her, her og her. Så er der i hvertfald et udpluk, som kan skabe lidt inspiration. 
Hvis I evt. kender til en side, hvor der vises nogle helt fantastiske mavebilleder frem, så send mig endelig et link.. 

27 thoughts on “Graviditetsbilleder

 1. Min faster som bor i Pederstrup i nærheden af dig tager nogle vildt flotte billeder. Hun har lige taget Boudoir billeder af mig til manden min, jeg kan sende dig billedet på mms hvis du skriver dit mobilnummer til mig evt på facebook, det er ikke et graviditetsbillede men giver dig en ide om hvad hun kan. Og hun laver mave billeder. Jeg sender dig et link via facebook
  Kram Anja

 2. Jeg fik taget nogle /synes jeg selv ) fede billeder da jeg var gravid med Sofie hjemem ved os selv. Synes godt om ideen at det er i hjemlige omgivelser + der var nogle i studie.

  Hvis du smider din mail, kan jeg lige tage billeder af nogle af dem ( har ikke på disk ) og sende til dig som inspiration – hvis altså det har interesse 🙂

  KH Vibeke

 3. Der er altså noget ved en kvinde i lykkelige omstændigheder Christina og jeg kan sagtens forstå at du er ivrig efter af få taget nogle billeder inden det er for sent, også helst professionelle.
  I kærlige tanker, god dag.

 4. Åh ja, jeg skal altså også tvangsindlægge Karsten for at tage billeder (faktisk er 34+1 billederne de første der er blevet taget), og efter 3-4 stykker synes han der er taget riiiigeligt. Tsk.

  Så dygtig fotograf er nok løsningen? Jeg har set de mest fantastiske graviditetsbilleder taget af hende her: http://annemettetoft.dk/. Men der er jo et stykke vej fra dig… Håber du finder en løsning. :o)

  Det der amerikanske billede. OMG, gad vide om de helt alvorligt mener det ser fedt ud? Lidt freaky er min første tanke… ;o)

 5. Hej Anja – det vil jeg rigtig gerne se nærmere på.. Fanger dig lige på facebook.. 🙂

  Hej Anne – jeg skal ikke have Henriks røv-krøller i panden og så hængende i stuen.. ej du!

  Hej Vibeke – du må meget gerne sende mig et billede, hvis jeg må se dem.. det er jo ret personligt 🙂 Jeg siger i hvertfald tak og giver dig fluks min mailadresse 🙂 christina.skaroe@gmail.com

  Hej Michael – det er virkelig smukt.. fedt at der også er mænd, der kan se det fantastiske i det.. 🙂

  Hej Maiken.. jeg skal lige se hendes billeder.. bare for inspiration.. Tak for link..
  Jeg synes det amerikanske billede er bisart… det er jo ikke kærestens røv jeg vil forevige… selvom at den var rigtig fin ellers.. tror ikke den ser sådan ud og 10 år? eller?

  Hej Ulla – jeg kender godt Karen.. ja hun tager super flotte billeder!

 6. Christina,

  Prøv at se på Karen Relsters hjemmeside. Hun tog sort hvide billeder af mig og min kæreste, da jeg ventede Hannibal, og hun er helt eminent til at lege med skygge effekter, så man ikke behøver at vise brystvorter osv.

  Knus Line

 7. Nej, et mærkeligt billede. Og så mærkeligt, at man kan se kvinden står og kigger ned…. Det MÅ bare have været rigtig komisk at få taget det billede. Lad os håbe, at de har grinet meget.

 8. Hej
  En anden mulighed er at få tegnet et billede. Under min sidste graviditet tegnede både min søster og min veninde kroki billeder af mig. Dem er jeg utrolig glad for, da de ikke er hverken erotiske eller skrev/bryster lige i hovedet. Desuden betyder det meget for mig, at det netop er min søster og barndomsveninden, som har tegnet dem. De hænger dog i soveværelset. Jeg er ikke så vild med ideen om at have billeder af mig selv hængende over kaminen.
  Måske en idé?
  Tina:-)

 9. Hej Christina
  Da jeg ventede Nynne og var stor og rund fik jeg taget nogle meget anstændige billeder af Anna, Maven og jeg 🙂
  Det er dejlige glade billeder hvor anna er “sammen” med maven, hænger på ryggen af mig og kysser maven. Jeg fik en serie med 5 billeder og de er så fantastiske. Anna elsker dem og de er til at have hængenede i stuen…
  Det kan jeg anbefale. Et billede med dig og lille alfred, og Marie og Ida sammen med 🙂

  Håber du har det godt – skal snart forbi efter de overalls… hils brumme mange gange… 🙂

  Lene

 10. Jeg er faldet for de billeder der er taget lidt i fugleperspektiv. De er meget uskyldige og giver et indtryk af noget guddommeligt/jomfrumaria-agtigt, hvilke er en dejlig måde at anskue det mirakel et graviditet er!!!
  Jo jer har selv været gravid og jeg ved godt at maven bare er i vejen det meste af tiden og at der ikke er noget guddommeligt over morgenkvalme. Men bagefter…når barnet er blevet 2år og mere selvhjulpen så er det nemmer at se det fantastiske!!!
  Jeg håber at du finder en der har samme forståelse for skønne billeder som dig!! så du kan få det som du ønsker.

 11. Hej Fru Wind – jeg har tjekket Karens side ud.. hun er vildt dygtig.. det må jeg have med i mine overvejelser.

  Hej Teresa – jeg tror det har været hyle morsomt.

  Hej Tina – jeg har også overvejet det med tegningerne.. kender en super dygtig pige, som gerne vil gøre det.. håber jeg når at se hende inden fødslen..

  Hej Lene – dem kunne jeg godt tænke mig at se.. det er sikkert ret lækkert med billeder af jer alle tre.. hvor har du fået dem taget?
  Du er velkommen forbi snart 🙂

 12. Syntes Steen J har et par fine opstillinger/billeder, men du må jo se at komme af-sted ud og få de billeder taget, ellers er det pludselig for sent.
  Tager selv billeder, men kan ikke lige se hvor du bor henne, så bor du i kbh området vil jeg gerne hjælpe dig pro-bono, med at få taget nogle billeder af din mave 🙂
  Knus Mette

 13. Hej fru Mulle.. jeg kender da godt Mette Risager.. vi har en fælles ven og desuden har jeg gået i hendes kor en årrække.. vores store piger har gået i børnehave sammen etc.. så jo hvorfor har jeg ikke tænkt på hende?
  Tak for ideen… 🙂

  hej Marie… jeg ledte og ledte efter dit billede.. nu opdaterer jeg indlægget med din adresse.. tak..

 14. Jeg vil helt klart også anbefale Kristina Daley – hun kan bare noget helt specielt med det kamera!! Ville ønske hun havde taget billeder af min mave :-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.