En opfordring

Hvad skal jeg sige, når manden ringer hjem og opfordrer mig til at køre ud til min far og smide mig i min seng på barndomsværelset? Så jeg kan få noget ro og blive frisk?

Velment bestemt.
Så er der ingen der hiver i mig eller afbryder mit sygdomsforløb – eller forlænger det. Jeg burde sig ja tak og springe afsted med min dyne og pude.

Men jeg kan ikke få mig selv til at forlade bulen. Det er her jeg skal blive frisk igen. Her finder jeg ro og fred.. selvom at pigerne hopper i sengen.

Det kan jeg da ikke bare lige gøre… forlade ansvaret, selvom at mit ansvar ligger i dvale under 3 lag tøj og dyne. Måske er det en mandeting – at ønske sig alt muligt ro og fred.. jeg synes bare, at det virker forkert!

Tak ellers!

13 thoughts on “En opfordring

 1. Sikke en sød tanke..men kan godt sætte mig ind i hvor svært det må være bare at tage afsted – selv ville jeg nok ikke få meget ro alligevel. Kan du ikke få en til at komme hos dig – hjælpe din mand lidt og “aktivere” børnene?

 2. Hvor har du dog en sød mand!!!
  Jeg forstår godt dine overvejelser, ville nok have det på samme måde. MEN jeg synes du skal slå til Christina. Ro er noget af det bedste når man er syg!!!

 3. En mors evige lod…ansvar og skyldfølelse. Jeg ville også blive hjemme til trods for det skønne tilbud. Vil helst være i min egen og være syg..der sover jeg også bedst til trods fra frække drenge der ikke kan lade deres mor i fred.

  Ude godt, hjemme bedst : ) Kh fra Jo

 4. Nej, tag afsted. Du er ikke noget for din familie, hvis du ikke passer på dig selv.
  Og så har du endda en flink mand, der serverer omsorg på en sølvbakke.

  Glædelig torsdag.
  Kirsten, som engang brændte ud

 5. Jeg tror at det handler om at slippe kontrollen Christina, det er et rigtigt godt tilbud fra Henrik og det skal du tage imod, det drejer sig om at passe på dig selv, og jeg er overbevist om at den resterende del af familien nok skal klare det derhjemme.
  I kærlige tanker, god aften.

 6. Hej..

  Jeg kender dig overhovedet ikke, men kender dine tanker. Jeg er selv mor til tre og jeg er først her ved den tredie (lidt af nød) begyndt at lære at slippe kontrollen af og til.. børnene har mere glæde af en frisk mor (tror jeg) og desuden får de måske en anden slags kvalitetstid sammen med far, når mor ikke er i nærheden :o)…Desuden viser du, ved eksemplets magt, at kvinder og mødre ikke kun eksisterer for at tage sig af andre, men også prioriterer sig selv en sjælden gang imellem.. ;o) Og tillykke forresten med,at du har en mand, der er sød og hjælpsom på den skønne måde! Sådan en har jeg også :o)

 7. Du kan meget bedre være alt det for din familie, som du gerne vil være, når du har det godt.
  Ro og fred er en fantastisk helbreder – skynd dig afsted!

 8. Det er da noget af et tilbud, som jeg synes du skal overveje, men husk at lade den dårlige samvittighed blive hjemme under dynen, hvis du tager afsted. Når det er sagt så forstår jeg godt, at du helst vil være hjemme, når du har det dårligt. Håber du gør det, du føler er bedst for DIG!

 9. Åhr, hvor er han sød! Det tilbud ville jeg ikke overveje to gange, hvis jeg havde det, som det lyder til, at du har. Så mit råd er at slå til (hvis du ikke allerede har gjort det :-)).

  Rigtig god bedring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.