Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Dum og dejlig… |

Dum og dejlig…

Jeg har en masse alpaka rester fra et hækleprojekt, som for længst er afsluttet. Farverne er ideelle til et lille drengefarvet babytæppe. Hvorfor ikke bruge sine rester til sådan et?

Jeg får skam også brugt mine rester, men er da også nødsaget til at købe en del ekstra nøgler garn. Så smart var jeg slet ikke… Mine rester svarer til en brøkdel af tæppet…. Aner ikke hvad jeg havde forestillet mig. Jeg havde i hvertfald ikke tænkt på, at jeg selvfølgelig ville stå og mangle mange nøgler, hvis det skal kunne bruges til en barnevogn – i stedet for en halstørklæde, som nu….
Nuvel – farverne er flotte sammen og vi mangler et tæppe, så jeg fortsætter og køber garn ind. Desuden synes jeg at det er et ret hyggeligt projekt, som vokser hurtigt på en forholdsvis stor pind (5-6). Men altså!
Henrik smiler lidt i skægget og øffer: Hvad er det, man siger om blondiner?

13 thoughts on “Dum og dejlig…

 1. Årh lækkert ser det ud så klart mere garn må der til;)
  Har du en opskrift? Synes det ser anderledes ud end mit zigzag? Jeg har netop i dag købt baby alpaca til mine første strikkeorojekter og tilmed på UDSALG:)

 2. Jeg bliver så glad når du indrømmer så en lille kvajer, – jeg har nemlig gjort det samme…men jeg havde købt 2 nøgler garn, og begyndte at hækle en plaid 2×3 meter 🙂 men jeg har også erkendt min kvajer på min blog hihi
  Lene

 3. Jamen det er da drønsmart…så kan det være, der bliver gode rester igen til endnu et projekt!:)))

  Jeg har stillet dig et spørgsmål for noget tid siden om baby-raglan-trøjen, du er ved at strikke…eller måske er færdig med nu;) Vil blive rigtig glad, hvis du har tid til at svare.

  K.h. Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.