Stjerne kjolen fra alle vinkler

På opfordring fra læsere, må jeg vise jer bagsiden af stjernen. Igår viste jeg jer kjolen fra forsiden, men som I minder mig om, så var det jo bagsiden af kjolen, der var omdrejningspunktet.

Jeg fik taget en lille billedserie af Ida i dag. Så nu kan I næsten ikke få den fra flere kanter. Kjolen er jeg blevet glad for. Det var slet ikke så slemt at sove i timen – der kan sagtens være stjerner på begge sider. Jeg havde bare ikke dét resultat i tankerne, da jeg startede. Applikationerne får lov til at blive!

Og jo – kjolen kan laves på bestilling også i str. 104-110. Den er sat til salg på min nye butik-side, som du finder på toppen af siden. Du kan også trykke herog springe lige derind.

10 thoughts on “Stjerne kjolen fra alle vinkler

  1. Hvor er hun altså bare helt igennem lækker, den Ida!
    – og kjolen, for hunne da. Jeg synes det er fedt at der er stjerner på begge sider.
    (og undskyld jeg slet ikke har fået ringet endnu, Christina! Her afløser syge børn og influenzaramte voksne hinanden i en uendelighed, og vi hænger i med neglene. jeg har ikke glemt det – men kommer altid til at tænke på dig på tudspunkter, hvor det ikke er til at ringe – kl. 7 om morgenen, midt i ‘puttetid’, eller klokken et om natten…)

  2. Hhahah.. Jeg troede du med bagsiden mente vrangen.. Der er da ingen problemer i at have stjerner for og bag!! Den er så fin kjolen, og Ida lige så 🙂

  3. Ej, jeg er helt solgt… Både over Ida og over kjolen! Prøv at tænk, hvis man var en lille stjerne-prinsesse i mælke-drenge-striber og med fin hestehale. Den ville jeg være med på!

    Lige et spørgsmål: Når du applikerer, bruger du så overlocker til at sætte dem fast med, eller kan man bruge en alm. symaskine? Du har virkelig givet mig lyst til at prøve…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.