Stilhed # storm

Marie har brugt hele weekenden på at træne gymnastik. Inden længe skal hun til den første runde i Gram Prix – så der skal korrigeres og trænes små finesser til den store guldmedalje i de næste 3 uger.

Det er hårdt arbejde. Marie elsker sin gymnastik. I vores stue hvirvler Marie rundt mellem nullermænd og får lavet kæmpe tornadoer, når hun spinder rundt. Det er fedt at bakke hende op – især fordi hun kan finde ud af det.

Men det er egentlig også hård kost for pigerne. Igår trænede de med konkurrenterne i samme klasse. Der fik de jo set, hvad de andre har at byde ind med, når det d. 29 januar bliver alvor. Så kommer det pludselig tæt på og ballerne må strammes. Det kan godt lægge et lille pres på dem og deres målbevidsthed.

Jeg mener, at det er vigtig at de synes det er sjovt! Det kan bare ikke undgås at der kommer lidt stædighed og vilje med ind i spillet. Der har Marie et konkurrence-gen, der gør sig stort gældende til tider. Hun bliver gal på sig selv, hvis det ikke er ordenligt..

Idag har jeg siddet og kigget med i 3 timer. Set hvordan de starter ud med kæmpe entusiasme. Det er fedt at se, at de virkelig brænder for det de gør og kan. På billederne er Marie vildt koncentreret. Jeg er så overrasket over, hvor meget gymnastikken betyder og gør glæde for hende.

Jeg krydser fingre for, at det bliver godt d. 29! Marie er i hvert fald spændt!

Mor-tanker i særdeleshed.

6 thoughts on “Stilhed # storm

 1. Sidder også lige og tænker, at godt hun selv vil gymnastikken. For ellers er det for hård kost for hende…

  Min ældste gik også til grand-prix gymnastik, og der var det tydeligt at der i hvert fald var nogen børn der ikke gjorde det for egen vindings skyld, og det er synd, synes jeg.

  Begge mine piger har “altid” gået til gymnastik, de elsker det. De har begge (yngste går der i år) gået på gymnastik efterskoler 😉

  Rigtig gode billeder af din skønne datter 😉

 2. Hej Kirsten.
  Jeg giver dig fuldstændig ret i, at det kan være hård kost for nogen. Marie har ret let ved det… Men der er da nogen, hvor det er vanskeligt og jeg tror ikke, at det altid er skide sjovt for dem.

  Det jeg bed mest mærke i sidste år, var vinderne af mini rækken. Halvdelen af pigerne brød sammen på podiet, da de fik deres guldmedalje. Det tyder på, at deres pres har været vildt hårdt og tungt.. det var lige før, at jeg blev glad på Maries holdkammeraters vegne, at de “kun” blev nr. 5.

  Det skal være sjovt.. enig.

 3. Årrhh hun er en stjerne. Man kan jo se hun nyder det! Hun er helt klart et stort forbillede hjemme hos os. Lilly er en sikkert fan og vil gerne være lige så dygtig til at svinge benene som Marie!
  Gad godt vise Lilly en gym opvisning en dag, tror det kunne lukke snakketøjet på hende. Hun ville nyde det bigtime!
  Hep hep til marie!
  Kram Line

 4. Det er dejligt at de har noget at gå op i Christina, og når det så overmere så er sundt er det bare godt og der er ikke noget der er så godt for motorikken end gymnastik.
  God Søndag.

 5. Hun ser så stor ud! Er det fordi du bruger en anden linse eller?
  Hvor er det fedt, ta hun har noget at dyrke på den måde. For det er jo ikke kun gymnastikken og bevægelserne. Det er jo også sammenholdet, socialiseringen og alle oplevelserne. Det er rigtig godt at storesøster får opmærksomhed på den front og Ida får på en anden. (altså jeg kaster ikke med beskyldninger eller noget!)Ida har alderen hvor man bare falder pladask for hende, og så er det bare dejligt at Marie scorer points på noget der hører hendes alder til.

 6. Hej Line
  Det er ret vildt, at Lilly ser sådan op til Marie.. det er sjovt at hun bare skulle slå en koldbøtte og så var der skabt kontakt.. 🙂 I er velkomne i Greve i april.. der er der DM…

  Hej Michael.. ja – det er sundt.. forskellen mellem fodbold og gymnastik – kampe og opvisning. Jeg nyder, at ungerne har lyst til at bevæge sig i stedet for at sidde klinet op af tv eller spillekonsoller..

  Hej Anne.. ja sgu du har ret.. Marie har også brug for opmærksomheden og den ubetingede kontakt på den front.. jeg tager det ikke ilde op.. forskellen er bare så stor, når man snakker om, hvordan man går til og se på sine børn, når aldersspringet er så stort.. Marie får en helt anden form for kontakt end Ida.. Kærligheden er den samme 🙂
  Fedt syn på den sag, Anne..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.