Søndag morgen

Hold op jeg er mørbanket i dag. Jeg føler, at jeg har været igennem en skraldevogn for derefter at blive smidt på jorden, som en bunke lort. Er der nogen, der gider skrabe mig op?

Gårsdagen var fantastisk. Det var så fedt at være afsted med Marie. Heppe, som en mor nu skal og græde af glæde over indmarch og små paradisiske glimt af guldklumpen. Jeg er totalt latterlig, som jeg står der og hikser og kæmper for ikke at fælde en tåre.

Men det har været alt for hård en dag. Jeg har været på farten i 14 timer hvoraf de 12 var med rumpen plantet på et klapsæde. Det er min gravide krop slet ikke gearet til.

Marie havde øjne så store som tekopper, da vi kom hjem. Hendes dag var en kæmpe oplevelse af spænding, intensitet og nervøsitet. Hun var skide god – de var skide gode. Det er et indlæg for sig.

Marie og jeg sov kl. 21. Vi kunne simpelthen ikke mere.

Og der så noget bedre end at stå op til sådan en morgen her?

Idag skal vi til fastelavnsfest. Vi har dog nogle timer, inden det går i gang igen. Tror måske liiige at jeg skal have mig en lille lur inden pigerne skal klædes ud.

Hvad står jeres fine søndag på?

7 thoughts on “Søndag morgen

  1. Menneskeligt! Men så ved du en anden gang, at jeg gerne kommer. Det kunne ud over en dejlig pude til din bag, have været smadder hyggeligt 🙂
    Og jeg kan ikke dømme opmærksomhed, for jeg tiltrækker mig den lige meget, hvad jeg gør 🙂
    Sådan er det at være en lækker steg! 😉

  2. Åhh, hvor lyder det som en dejlig dag – på trods af den ‘lille’ detalje at det var alt for hårdt. Du må tage revance med sengen idag til en ordentlig skraber.

    Tillykke med du har sådan en flot dygtig pige – og tillykke til hende med at hun har dig som mor – heppende og hikstende på sidelinien 🙂

    Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.