Rullesteg

Igår var vi kort ude at handle.. jeg har et seriøst problem med tøj nu. Intet jeg har hjemme, kan jeg rigtig passe – og jeg er alt for nærig til at købe nu garderobe med ventetøj. Jeg har hidtil kunnet være i mine normale klude, men nu er mængden begrænset til to kjoler og et par bukser af mine egne. Tro mig jeg er ved at være træt af at gå i sorte strikkjoler. Desuden kan jeg vaske uafbrudt, da jeg knap nok når at iføre mig tøjet, hvorefter jeg har gnedet maven op af noget udefinerbart og klamt.

Forleden dag opdagede jeg, at jeg havde en gammel klat kartoffelmos siddende på navlen. Det havde jeg slet ikke opdaget. Klatten kan jeg kun have tabt dagen før. Mums en lækker dulle Henrik har vraltende omkring derhjemme. Skønt at komme hjem og mysse på en halvbeskidt kæreste med gamle madrester hist og her. Om jeg er en klovn generelt eller om det er fordi min figur stikker ud hist og her, kan jeg kun gisne om. Det er en blanding af begge.
Gad vide om han havde set klatten på navlen og ikke nævnt noget? Det var i hvert fald ikke meningen, at den skulle gøre sig mere ud på min i forvejende udstikkende bamsenavle. Det undrer mig, at man kan få sådan en udstikkende Lotteknap, når man er gravid. Jeg forsvinder ikke eller bliver usynlig, hvis man trykker på den. Jeg står godt solidt plantet på jorden – charmerende og tilsyneladende ret (u)lækker.

Jeg fik fyldt lidt op i skabet med to nye jersy kjoler. Alt hvad der sidder på maven i form af elastik og ribkanter er ikke godt i denne her tid. Presset giver plukveer. Desværre.

En af kjolerne blev denne her. Hurra for H&M. Jeg elsker striber- omen det måske ikke lige pryder min figur i øjeblikket. Valgmulighederne for jersykjoler var minimale – det må jeg nok sige til mit forsvar.
Jeg synes dog, at det er et ret sjovt billede trods alt. Vi foreviger jo maven uge for uge nu. Det går nemlig vildt stærkt..

Jeg får sådanne rullestegs – associationer. Kan I se hvad jeg mener?

36 thoughts on “Rullesteg

 1. hi hi, ja kender det med at maven rammer alt. Jeg lukkede køleskabsdøren lige ind i den i dag, tænk at man sådan glemmer hvor stor den er blevet;-)
  Jeg ifører mig sjovt nok også mange striber for tiden, har to af H&M´s ventekjoler begge med fine striber.
  Den er nu også ret fin den du har der, må da vist et smut i H&M igen;-)

 2. Nu stopper du altså! En klatkartoffelmos gør dig ulækker? Og mindre sexet? Min pige han har set dig føde, og stadig fundet dig sexet. Se det er kærlighed!

  Og du er så flot gravid. Den stribede kjole klæder dig så godt. Det tænkte jeg nemlig på inden jeg havde læst dit indlæg, for min kærestes søster er her, og jeg ville vise hende dine sager. Og da surfede vi rundt på dine billeder så jeg det billede og jeg tænkte wauw! Gå lige ind på min blog og se mig gravid. Så skal du se en matrone!
  http://onkelanne.blogspot.com/2010/09/tr-du-vre-grim.html

  Og i øvrigt så hellere kartoffelmos end en hundelort!

 3. Nu kender jeg selvfølgelig ikke Henrik, men jeg gætter på, at han overhovedet ikke lægger mærke til kartoffelmospletter – og i øvrigt kun synes du er en dejlig rullesteg 🙂

 4. Ja, hvor går det bare stærkt! Synes det er et fantastisk billede og lyder til du også kan tage det med godt humør.

  Jeg går også rundt og ligner noget der er løgn i min daglige påklædning. Det er ikke længere kun et spørgsmål om komfort over smart, men simpelthen også hvad der rent fysisk lader sig gøre 🙂

  Har dog kun nogle uger tilbage nu og kan næsten ikke vente med at få lidt figur igen og nogle mere interessante klude på kroppen (bare med ny udfordring: nem adgang til mælkekartonerne).

  Men du ser dejlig ud og er flot gravid.

 5. Ej jeg ved godt, at jeg er heldig stadig at have figuren med mig.. det var ikke det, der sådan var issuet.. Men temaet med den stribede kjole minder mig sådan om en steg bundet ind i snøre. Og jeg føler mig klemt ud i alle afkroge 🙂

  Maven støder ind i alt.. jeg kan slet ikke forestille mig, at den snart kan blive større… ak ja.. det bliver sjovt at se, hvor stor en vinkel, jeg kan lave med min mave…

 6. Årh, jeg synes nu den rullesteg holder sig ret godt!! Kjolen er super fin. Jeg var omkring Mama tingene i går, og der bare var absolut intet der appelerede. Er det en kjole fra det almindelig sortiment? Jeg kunne nemlig også godt bruge en opgradering af gravide garderoben. :o)

  Fniser ret meget af det med kartoffelmos pletten. Det er simpelthen så typisk – og rimelig mærkeligt ikke at kunne se under sin mave! Men det er jo en af graviditetens herligheder. ;o)

 7. Øhm, det med de ugentlige billeder giver mig også helt dårlig samvittighed. Vi har ikke taget ét eneste billede endnu, og lige nu kommer jeg da også i tvivl om hvorvidt det er 28. eller 29. uge jeg er i. Tsk tsk, det siger vist noget om at være fleregangsgravid?! ;o)

 8. Vi er faktisk ret mange gravide med termin her i foråret.. det synes jeg egentlig er lidt sjovt.. måske vi skulle prøve at lave os en blog-mødregruppe? Det laver jeg da lige indlæg om inden længe.. det kunne være så sjovt… Kunne det ikke?

 9. Så smuk du er, Christina!! Tænk, jeg savner helt min mave når jeg ser din lækre stribede struttende én.
  Det siger vist noget om, hvor hurtigt man glemmer alle de graviditetsgener man har ;o)
  Kram U.

 10. Jeg ser ikke dét du ser. Jeg synes du er hamrende lækker i den kjole. Så afgjort. Ikke meget rullesteg over det, hvorimod det modsatte gør sig gældende for undertegnede uden en graviditetsmave at prale af vel at mærke:)

 11. Men du ser SKØN ud.. Rullesteg eller ej! Jeg er kun i slutningen af første trimester og har allerede store problemer med garderoben!! Hvor skal det ikke ende. I HM?

 12. Jeg slutter mig til det kor, der råber at du sgu er en flot gravid.

  Det ser ikke ud som om du har taget nævneværdigt på – ud over det som maven bidrager med.
  Jeg selv døjede lige med omkring 15 kg. brieost, som på mærkværdig vis var forvandlet til hytteost på min røv – og som desværre ikke forsvandt ved amning 😉

  Dem kæmper jeg forøvrigt stadig med resterne af (Hm…)

  Fantastisk rulleSTEG!

  KH Karina

 13. RULLSTEG; “steg fremstillet af slaget af svin, kalv eller lam. Kødet fyldes med svesker, æbler eller fintsnittede grøntsager eller krydderurter, snøres med kødsnor og grydesteges…”

  Nammenam, need I say more?!
  Du ser fantastisk ud 🙂
  T

 14. Du behøver ikke stå der og kikke ind i væggen – du ser som altid rigtig flot ud 🙂
  Måske skulle jeg også lige slå et smut om H&M…

  Ses vi hos Lis d. 12.-13/2?

  Vh Louise

 15. Jeg kender af naturlige årsager ikke til det øjensygenlige problem Christina, men jeg syntes altså personligt at gravide kvinder er smukke, ikke mindst når vi godt er klar den rette sammenhæng, jeg er bare bange for at jo mere utilpas du føler dig, jo mere utilpashed vil du tiltrække.
  Du er dejlig som du er, det tror jeg også at Henrik mener.
  God Søndag aften.

 16. uha..
  tror vist min kommentar drukner i alle de andre kloge quinder..

  Nå men jeg får alligevel lyst til at sige til dig at der ikke er andet over denne “Rullesteg” end STEG….

  Du er en utrolig smuk gravid. Nyd den tid. Du ser fantastisk ud.. Godt med H&M.. Det har gjort dig lækker..

  Tak til dem.. Din mand ser jo ikke kartoffelmosen, han ser dig, og dermed også moderen til hans kommende barn..

  Tillykke til Jer..

  Lone

 17. Jamen, så må jeg hellere en tur omkring H&M igen. Synes det er super fint med maxi kjolen. Har næsten ikke købt gravi-tøj denne gang, så lidt opgradering kunne være fint. Har også kig på bukser hos Asos.

  Jeg er med på blog-mødre gruppe, så bring it on. ;o)

 18. Pivlækker rullesteg dér!
  Jeg fik brændemærker ad flere omgange på min mave, da jeg var gravid, fordi jeg ikke kunne holde ud at have tøj på og samtidigt gik i total bagemode – brændte kufferten på de varme bageplader, når jeg havdde taget dem ud af ovnen og skulle sætte dem på køkkenbordet. avs.

  Men du ER altså smuk gravid, søde Christina. Og nu skal du lægge den store hammer fra dig som du slår dig selv i hovedet med. Du fortjener det ikke. Du er dejlig og Henrik er heldig! Nemlig!

  KRAM
  Lis

 19. Åh Lis, du er skøn. Og garanteret næsten lige så lækker uden dit brandemærke, som du er nu. Men jeg kan nu godt lide, når køerne er mærket, så man ved hvor de hører til 😉

 20. Tusinde tak for jeres søde beskeder.. som I nok fornemmer lidt bag mine ord, så er det lidt en hård periode, jeg er inde i. Michael formår nok at male billedet ganske lig mine tanker.. Lis giver sparket i r… tak… og I andre giver mig den portion tilfredsstillelse, så jeg kan se dagen i et mere positivt lys pt.. det er så ulideligt at gå rundt (læs LIGGE) og være uden kontakt for omverdenen og familien også. Jeg trænger sådan til at kunne gå en lang tur, ose rundt på cykel og i det hele taget fået stillet mit sociale behov… Nu har jeg gået hjemme siden efterårsferien og taget hensyn.. jeg har da været sammen med veninderne… men det er slet ikke det samme som at være på job og være betydningsfuld den vej… det er en lækker periode, jeg er igennem.. stort set er alt dejligt.. men når helbredet ikke følger med, så kan jeg godt blive lidt depri..

 21. Rullesteg eller ej – hvis du er – så er du en smuk sjov charmerende rullesteg. Måtte trække på smilebåndet ove det du skrev, for du er også humoristisk…
  Og så gør det vel ikke noget at være lidt rullesteg, vel??

 22. Søde Christina det er da klart, at det er røv og nøgler at ligge dagen lang. Og humøret er svært at holde højt, når det eneste selskab er vennerne i sengen og dynen. Men hey så er du trods alt ikke alene 😉
  Jeg har ikke prøvet at være sengeliggende og tussende rundt, men jeg ha tilgengæld prøvet/ er ensom, fordi der er meget få mennesker, der forstår mig. Men skal have været der, for at forstå. Men jeg sender dig mange tanker og håber, du har en god madras og kan læse en lækker bog i ny og næ!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.