Pasteller

Marie og jeg var alene hjemme i går formiddags. Vi har begge været syge – igår var en dag, hvor vi lige skulle komme os ordenligt! Der blev hygget i nattøj det meste af dagen.

Jeg har længe haft planer om at lave kasser til Ida´s værelse, så tingene ikke ligger og flyder sammen, igår kunne jeg fornemme, at Marie skulle sættes i gang, så hun var primus motor på projektet. Det synes hun var drøn hyggeligt!
Jeg har købt nogle farveprøver hjem fra Flügger i farverne mintblå, gul og koral. De farver skulle blandes lidt på forskellige sager i værelset, så alt ikke bliver hvidt i hvidt.

Bogreolen på væggen er blevet malet gul – den var ikke malet tidligere og trængte til et lille boost. Den gule farve er desværre slet ikke vist ordenligt på billederne. Den kommer slet ikke rigtig til sin ret. Men blandingen mellem den mintblå, som kasserne er malet med og de andre farver på værelset, gør indtrykket varmt og rart at være i.

Kasserne er fra IKEA. Dem kan man tapesere med papir, dække med decoupage eller male. Vores er som sagt malet.
Jeg har slet ikke fået købt nok kasser hjem, da det i første omgang skulle være et forsøg – men nu skal jeg have flere både åbne kasser og kasser med låg, som skal sættes på hylderne og under bogkassen ved sengen. Jeg mangler nemlig også at bruge den korale maling, som skal på enkelte kasser. Dette her er blot et indtryk af, hvad det i sidste ende skal ende med.

På hver kasse har jeg klippet en Rie Elise Larsen fugl ud og lavet et blad med tekst. Det ser ret dekorativt ud og gør det indlysende, forhåbentligt, for manden at lægge sagerne i rette kasser?! Kasserne så lidt nøgne ud, da de var færdige. Det er nemt og fint på et pigeværelse.

Det er hyggeligt at ordne ungernes værelse og ændre på tingene. Jeg er langt fra færdig med planerne. Jeg har en kurvestol til børn fra IKEA, som skal have en omgang spraymaling i en turkis farve, jeg skal have lavet puder og tæppe i patchwork til alkoven.

Og så vil jeg rigtig gerne hækle et kludetæppe til gulvet – men jeg er lidt i tvivl om, hvilken størrelse hæklenål jeg skal anskaffe mig.. Ved nogen af jer noget om det?

Rigtig god onsdag

12 thoughts on “Pasteller

 1. Hej
  Hvor er de fine de ting I har fået lavet. Kan du evt. afsløre farvekoden på den gule farve? Jeg har lidt der også trænger til farve og den vil passe rigtig godt!
  God dag!
  Hilsen Mette

 2. Det er godt nok blevet fint. Skønne farver!!
  Og sjovt du lige nævner et hæklet tæppe, for sådan nogle er jeg igang med…. kreaprojekt til forårsmarkedet 😉
  Vi kan lige snakkes ved. Jeg gir kaffe hvis du vil se tæppehæklerierne 😉
  God bedring, hvis I ikke er helt ovenpå endnu?
  Tina

 3. Så flott det ble!! Holder selv på med små drømmer om å få inn litt mere farger på barnerommene – merker at det er vår, og at arbeidslysten sniker seg på 🙂 Klem

 4. Hej Christina

  Dejligt med farver og orden på værelset. Og så så man lige en lille kanin med lange ører;-)

  Ang. tæppehækleri – jeg har hæklet et tykt kludetæppe på nål nr. 15, men mindre kan da også gøre det. Afhænger jo af strimlernes tykkelse.

  Knus fra Puk

 5. Hej Christina. Super lækkert værelse! Sikke mange fine detaljer! 🙂 Hvilken skrifttype bruger du til din “underskrift”? Synes den er virkelig fin ;o)

 6. Hej igen
  Tak for farvekoden! Kasserne er nu tømt og skal jeg skal en tur til Flügger i dag:-)
  Jeg er begyndt at følge din blog, faktisk næsten hver dag! Jeg læste at du er gravid og har en ret besværlig graviditet! Jeg føler med dig! Er pt. på barsel med min pige nr. 2. Hun blev født i uge 32. efter en meget hårdt graviditet. Efter at have ligget med hovedet i tønden i de første 24 uger, gik vandet i uge 28. Heldigvis kunne jeg holde på hende til hun var blevet noget større:-) Jeg ønsker dig alt det bedste og sender varme knus og tanker! (hvis det er okay, nu når jeg jo faktisk ikke kender dig:-))
  Hilsen Mette

 7. Hej, er faldet over dit billede af det fine pigeværelse….. Jeg er på jagt efter en lille stol til min søn – lige præcis sådan en som er på billedet! Men jeg ved simpelthen ikke hvor jeg skal finde den henne….ved du hvor jeg kan finde den henne, og hvad hedder stolen?
  Med venlig hilsen Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.