Nappe Knappe

Jeg er ved at strikke trøje til lillebror. Jeg har lavet modellen gange før, da jeg er vild med raglan snittet.
I mens jeg sad og nørklede forleden dag, kom jeg i tanke om, at jeg har lavet nogle fine knapper  på keramikværkstedet i julen. Egentlig er det ikke dem, der skal på drengens trøje, men det er et godt udgangspunkt for at vise dem frem.

Jeg har lavet blomsterne i porcelæns-ler og lakeret dem bagefter. De er blevet rigtig fine og vil være ideelle til en lille pigevest/trøje. Jeg har en masse andre knapper liggende dernede på værkstedet, som jeg skal have hentet hjem. Der er også udgaver i mindre feminin karakter, som jeg forventer skal på denne her trøje.

Knapperne kan sagtens tåle vand og en omgang håndvask.. Det gør altså trøjen lidt personlig. Jeg er spændt på at se, hvordan de andre er blevet efter brænding. Der er knapper både til børn og voksne, til dekoration og andet lir. Tror nok det skal blive lidt sjovt at få brugt på tingene..

11 thoughts on “Nappe Knappe

 1. Sikke nogle fine knapper 🙂 Meget, meget søde. HÅber da også at få lov at se strik når det er færdigt.
  Håber du har fået seneste mail.

  KH Anne

 2. Hej Christina:)
  Jeg har også altid sværget til raglan. Må jeg spørge, hvad det er for en opskrift du bruger? Jeg har en del opskrifter, men altid på udkig efter nye.
  Fine, fine knapper, må være lækre i porcelæn.
  K.h. Tina…venter lillemand til maj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.