Kærlighed

Lader lige billederne tale for sig selv
Der blev holdt fastelavn i Marie´s klasse igår. Jeg har ikke været kreativ selv – jeg troede, at jeg havde god tid. Det er jo først i starten af marts, at der rigtig er fastelavn. Jeg havde hverken ideer, tid eller overskud til at tage fat selv.
Kjolerne er købt her. Siden er dansk – men udklædningstøjet sendes hjem fra England. Det bør man have i mente, så man er i god tid. 

12 thoughts on “Kærlighed

  1. hold op hvor er de søde og så fine. De ser også bare ud til at elske hinanden rigtig højt. Gad vide hvad vores piger og dreng vil være i år? Og mon jeg når selv at være kreativ? Vores piger gider desværre ikke være prinsesser mere, men nu er det noget med high school musical og i den dur og Benjamin vil gerne være ben 10 eller spiderman.. alt for besværligt!

  2. hold op hvor er de søde og så fine. De ser også bare ud til at elske hinanden rigtig højt. Gad vide hvad vores piger og dreng vil være i år? Og mon jeg når selv at være kreativ? Vores piger gider desværre ikke være prinsesser mere, men nu er det noget med high school musical og i den dur og Benjamin vil gerne være ben 10 eller spiderman.. alt for besværligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.