Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Hvor kommer overskuddet fra? |

Hvor kommer overskuddet fra?

Marie er frisk igen, jeg er frisk igen. Men i nat blev det Bette-pigens tur til at bukke under. Eller rettere knække sig sammen – i vores seng x 3.

Jeg har ligget vågen den halve nat og lyttet intenst til hendes lyde, på trods af, at hun lå under min dyne – som fik skiftet betræk i flæng. Hun er slet ikke i stand til at fortælle, at NU kommer det altså, så jeg har måtte sjuse mig til, hvornår det skete. Som I kan forstå var jeg ikke alt for hurtig.

Jeg var ved at bryde sammen på et tidspunkt. Hendes mave krampede og vendte vrangen ud – uden at der kom noget op. Den følelse kender vi alle. Og den er modbydelig og gør ondt.

Hun er hjemme – grå i hovedet og mat. Jeg er hjemme – grå i hovedet og træt. Kaj og Andrea er hjemme – og synger frække sange. Jeg elsker DVD´en.. og min kaffe……

Jeg kunne have valgt at vise jer et billede af vores nu kæmpe vasketøjsbunke eller vores tilstoppede håndvask – men det var nu alligevel lidt mere overskudsagtigt med dette her…

13 thoughts on “Hvor kommer overskuddet fra?

 1. Der er ingen grund til at svælge i selvmedlidenhed mere end højst nødvendigt, så godt billedvalg 🙂

  Men hvor er det bare synd for det lille myr. Håber hun snart bliver frisk. God bedring til hende. Håber I begge kan få sovet lidt i dag.

 2. Ja, måske kunne du have valgt et billede af alt det, der må vente, men du valgte i stedet noget der glæder dig og måske giver dig en lille smule overskud?

  Rigtig god bedring fra et andet feltlazaret…

  Klem

 3. Eeeej hvor synd for jer, men jeg er SÅ misundelig på din kop kaffe! Er nu 35+1, og kaffe er out of the question, får halsbrand bare jeg SER på kaffe! 🙁

  Hav en god dag alligevel. 🙂

 4. Åh altså da, stakkels jer. Håber I alligevel får det bedste ud af dagen, og at hun snart får det bedre.

  Kh og varme tanker

 5. Pu hvor det lyder bekendt og ja sådan nogle dage er det godt der findes kaffe (og mon ikke vi allesammen ved hvordan en alt for stor bunke vasketøj ser ud….).

  Rigtig god bedring. Jeg håber energien finder dig i løbet af dagen.

 6. Nåh hvor er det synd. Jeg hader når børnene er syge. Det er så svært når man ikke rigtig kan gøre noget og det bare må gå sin gang. Jeg håber din kærlighed og nusning kan lindre hendes ubehag lidt i dag. God bedring med hende.
  Knus Anette

 7. Jeg føler med dig Christina, syge børn er bare ikke at ønske, men der er nok ikke så meget at gøre, heldigvis bliver børn som regel hurtigt raske igen.
  God bedring med hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.